Procházka vs. Oezdemir

12. července

12.července 2020, Abú Zabí, SAE: Český MMA zápasník Jiří Procházka (27 let, 193 cm, 93 kg) zvítězil hned při své premiéře v UFC. Švýcara Volkana Oezdemira (30 let, 188 cm, 93 kg) knockoutoval ve druhém kole a za svůj výkon následně obdržel bonus 50 000 dolarů (1,18 milionu korun) - za nejlepší zápas večera. Rodáka z Fribourgu zatím nikdo v UFC neposlal k zemi takovým způsobem, že by zůstal nehybně ležet na zemi. 

Procházka, který je teprve pátým českým zástupcem v organizaci UFC, si vítězstvím nad favoritem připsal největší úspěch v historii českého MMA. 

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Má teda postoj na hovno a děsivě pomalé nohy. Ale jinak dobrý, trefil se a vyhrál. Gratulace!
Fetuješ? Jeho postojárska taktika je prakticky dokonalá, aj keď neznalému môže pripadať zmätená. A pomalé nohy? S jeho váhou by si pol dňa dvíhal nohu od zeme, nie to dal high kick za 1 a pol sekundy.
Pohyb má Jirka skvělý a mma není box aby měl ruce u brady v mma na to nejsou rukavice, Jirka bude ufc šampion a to brzo
Postoj jdu ksichtem ku předu s rukama dole je dokonalý? Možná když neseš domů tašky s lahváčema. Schytal zbytečnejch ran, že je div, že neusnul první. A myslíš ten super kop v 0:31? To by vykryla i moje bába s nůší na zádech. Úspěch mu přeju, ale když by se náhodně netrefil, tak by dostal nařezáno od ne moc dobrého protivníka. V tomhle zápase můžu jen vyzdvihnout, že má odolnější hlavu, do které se nechal řezat.
Budu mu držet palce! 😉 Jiné zápasy jsem neviděl, komentuju to, co jsem viděl tady a to mě nepřesvědčilo. (Samozřejmě uznávám, že mě by spráskal, ani by se nezadejchal a to mám naprosto stejnou výšku, váhu a stavbu těla jako ten francouz.)
Ty. a kryti brady potrebujes boxersky rukavice a ja si do ted myslel ze to jde i holejma rukama.
Ty seš ale drtič za tou klávesnicí, co? Úplnej expert. Měl by někdo Procházkovi poradit, ať se jde podívat na tohle vlákno, na tvoji expertízu. Určitě by mu to pomohlo v kariéře. A zavolej i svojí bábu, ať si může natrénovat ten svůj žebráckej kop. Vsadím se že po pár hodinkách s váma v doju z něj bude šampion dvou vah!
Sere tě, že mají lidi názor ty pologramotná píčo? Procházka sám sebe po tomhle zápase kritizoval a měl vlastně stejnej názor. Takže vystrč hlavu z prdele a běž lechtat koule svýmu sparingšukovi.

Zobrazit celou diskuzi