Protestující zemědělci v Belgii

28. března

Brusel, Belgie: Belgičtí zemědělci protestovali proti policii rozprašováním hnoje před setkáním 27 ministrů zemědělství EU, kteří se chystali jednat o krizi v tomto odvětví. Policie na to reagovala použitím vodních děl a slzného plynu. Desítky traktorů uzavřely ulice v blízkosti sídla Evropské unie. Zemědělci protestovali proti všemu, co považují za nadměrnou byrokracii, proti zvýšeným ekologickým opatřením, levnému dovozu a nekalým obchodním praktikám. I když byly menší než předchozí demonstrace, dopad na belgické hlavní město zůstal v ranní špičce značný a úřady požádaly dojíždějící, aby se v rámci možností zdržovali mimo Brusel a pracovali z domova.

 
4.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 496x Hodnocení: 4.9/10 Komentářů: 51 Kategorie: video

Značky: policie , belgie , protest , zemědělství

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tihle zmrdi by si zaslouzili posolit vsechna jejich pole. Traktory a sklady vypálit.
Asi takoví "zemědělci", jako je agent Bureš. Oligarchové, kterým utnuli dotace. Jen naprostý dement to nepozná.
Tahle slavná demokracie a liberalismus se brzo zhroutí jako říše Římská 😂😂😂
Vsadil bych poslední boty, že bys z hlavy vůbec nedokázal říct ani století, kdy se "zhroutila".
Pokud mi stat nechce davat duchod,okay,pak ale at si ty penize ted ode mne nebere, milerad si je budu sporit sam.To jiste pochopi i hovado,jako ty.
Nasrat na zkurveny green deal,kvuli kterého jsme absolutně ztratili soběstačnost,ted se zavřít hranice tak chcípnem hlady,vše je dovoz.Jen dement těmhle borcum nedrží pěstí napříč evropou at to tam kurva zbouraj
tobe jebe v hlave?
to je tak, když dítěti dovolí sednout k internetu
To je bohuzel mocuvka. Hnuj na velkym rozmetadle by udelal vic parady. Zejmena, pokud by trachtorista svedomite nacouval az k te barikade palet a pak spustil. To by kuci policajtsky zalezli v tech hasickach cuceli jak puci.
Takhle se projevuje jen debilní tupé hovado,jsem OSVČ od státu jsem vždy dostal hovno,všechno jsem si musel hezky zaplatit ze svých a bez dotací,musel jsem se přizpůsobit trhu,v době kovidu jsem měl taky namále ale ustál jsem to,musel jsem se uskromnit,kdyby to nevyšlo tak budu prostě dělat jinou práci,Babišovi to tehdy bylo asi úplně jedno,ale kurva chodím s tím snad někoho otravovat???!!!!
No, je videt, ze moc nevis, o co go. Ja jsem podnikal skoro 30 let, takze taky vim svoje. Jenze, zemedelci maji tu smulu, ze ten jejich obor je prolezlej dotacema. Takze pokud nekde dotace jsou a jinde ne, tak to nedotovaneho polozi, protoze neni konkurenceschopnej. Uplne by stacilo, kdyby se vsechny zkurveny dotace zrusily. Schopni zemedelci by mohli podnikat dal. A co jich docela hodne znam, tak vetsine by to nevadilo. Podnikali i pred EU a dotacema, podnikali by i dal.Jezne to by se ty dotace musely zrusit i v zahranici. A o tom to je.
Taky jsem na trhu 30 let,převážná většina mých zákazníků (99%) jsou firmy,takže jsem dobrovolný plátce daně a vše dělám oficielně s papírem,ale o důchodu a jeho výši si nebudu dělat iluze,zjišťoval si tady někdo něco o důchodu zemědělce v EU?Odchod do předčasného důchodu v 55 letech.Nárok na podporu trvá do 75 let, poté farmář dostane starobní důchod. Při současném nároku na důchod i dávku se vyplácí dávka, jen pokud důchod převyšuje, a to ve výši rozdílu.O tom si asi můžem nechat jen zdát
No, ja jsem s tim v Cesku svihl a odesel pred nekolika lety do Bavorska. A ackoli je to jedna z bohatsich nemeckych republik, tak presto duchody zadna slava, protoze za poslednich 6 let se Nemcum zvedly naklady na zivobyti dvakrat.A vliv na to maji uplne stejny, jako Cesi.Tedy zadny.Par pitomcu volilo Zelene,coz se letos uz zrejme nestane.Ale jinak to s temi odchody do duchodu neni tak horke. Tady v Bavorsku se odchazi v 65 letech (bude se zvedat az na 68) a pokud nekdo jde do predcasneho,tak je mu brutalne,ale fakt brutalne kracen.Cili ano,narok mas jit driv,ale dostanes uplny hovno.Prumerny duchod je tady 1560 Euro, ale az v tech 65.Hodne rodin ma zemedelstvi jako hlavni obzivu a maji v prumeru 5 ha,ne vic. To v Cesku maji zemedelci mnohem vetsi vymery.To srovnani neni tak jednoduche.
To je crazy, že vy hovada spoléháte na důchod. 😃 Holt postkomunistická země, plná dementů co si myslí, že stát se má o někoho starat.
O mne se stat starat nemusi,staci,kdyz mi hebude hrabat do kapsy a tvrdit,ze je to na 'duchodove pojisteni'.At mi ty prachy necha a ja po nem nic nebudu chtit.Jednoduchy i pro tebe, coz?
Jj,timhle si vidlaci (nemyslim tim normalni zemedelce) u lidi pomuzou.
A tak co navrhujes? Prece nejses debil, co jen kritizuje. Urcite se dobrejma napadama jen hemzis.
Hovna v ulicich jsou resenim problemu? Takze kdyz se mi neco nebude libit,tak muzu zapalovat auta v ramci obcanske neposlusnosti?..Protest je legitimni forma vyjadreni nazoru,ale mel by mit nejakou kulturni formu.
Protest musi mit hlavne ucinnou formu. Co teda navrhujes, aby to bylo ucinny a pritom koser?
Jsem jedna desetimiliontina tohohle naroda a tento zpusob protestu na me nepusobi,naopak ve me vyvolava urcitou averzi.Kdyby se sesli,v nejakem relevantnim mnozstvi,pred Strakovkou,prednesli sve pozadavky a navrhy,tak vzbudi muj zajem,jako te desetimiliontiny.A ja pak muzu dat hlas te strane,ktera se souzni s temi pozadavky,protoze zrat neco musime.Toliko muj nazor na hovna v ulicich a ucinnost tohoto protestu na me.Ber to prosim jako mou posledni reakci,vic ti nejsem schopen rict.
To, co popisujes, uz ovsem probehlo. A ne jednou. A tys je nepodporil. A vis proc? No protoze jsi se o tom ani nedozvedel. Media jsou provladni a ty se nezabyvaji nejakym klidnym protestem, nota bene protivladnim. A alternativu evidentne nectes,protoze bys to vedel.Krome toho,volby jsou daleko,ale eurounijni pruser se v zemedelstvi projevi uz letos.Takze pokud tohle byl tvuj jediny navrh reseni,pak bohuzel.A neboj se,zrat budes mit co.Protoze ti,co jim ta buzerace vyhovuje,si zaridi,aby se sem navozila podradne ukrajinske obiloviny (predevsim vysoky obsah rezidui - na UA povoleno), maso z Brazilie (vysoky obsah antibiotik - v Brazilii povoleno), eventualne GMO produkty, protoze mimo EU povoleno.Ze to sem dovezt lze,bylo prokazano.Takze dostanes,co chces,neboj.Hlady te umrit nenechaji,to by na tobe nevydelali.
Dobřeee! Tak na zmrdy!
Putin se chechtá, jak ti píčusové za něj dělaj špinavou práci.
Putin? Ten ma tohle uplne fpici. Jeho tohle zajima asi tak stejne, jako Vyborneho produkce rajcat v Burkine Faso.
Ne, nemá. Tohle je všechno práce jeho doteď "spících" agentů pro destabilizaci naší společnosti. Kdyby jsi nebyl naprosto vypatlaný retard, tak by ti to došlo.
No, to vis ze jo. Hele, radeji se jeste podivej do lednice a taky pod postel, najdes minimalne dva Putiny. Mozna i tri, kdyz se budes snazit, ty yntelygente 😃
Ano, přesně takto slabomyslné dementní kecy jsou jediné, co ti zbývá, ty nulo.
Jasne, dej si dudlik a nemichej se mezi dospely. Pac a pusu.
Zkus nepsat na internet, co si říkáš do zrcadla, ty bezpáteřní hovno.
jj demente, a ještě jsi zapomněl dodat, že v jednom z těch traktorů sedí samotný Putin😀😀😀