Řidič vyhazuje matku s dítětem v kočárku z autobusu

01. února

30. leden 2023, Praha, Česká republika: Řidič autobusu neumožnil přepravu jedné ze dvou matek s dítětem v kočárku z důvodu porušení přepravních podmínek, které předepisují přepravu pouze jednoho kočárku, resp. výjimky z pohledu řidiče, kterou řidič autobusu nepovolil. Během konfliktu mezi řidičem autobusu a matkami s dětmi byla přivolána policie. 

 

Názor na situaci a chování matky a řidiče napište do komentářů.

8.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 22 210x Hodnocení: 8.8/10 Komentářů: 161 Kategorie: video

Značky: pov , policie , konflikt , žena , agrese , matka , agresivita , děti , praha , autobus , agresor

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jediný problém je v tom, že Maločeši jsou byrokratické, socialistické, zabržděné piče. V Německu by nikdo nikdy neřešil, že v prázdné tram jsou dva kočáry.
Meleš pekny hovna,asi to bude tim,ze jsi v Nemecku nikdy nebyl.Snad nikdo na svete,nedodrzuje zakony a narizeni tak striktne jako prave Helmuti 🖕Tak to zkus priste nekde jinde loulo ????????♂
No, v Německu to řešili jednoduše. Osvětim, Dachau, atd.
Tak to se ho musím zastat. Němci jsou sice pedanti, ale takovouhle kundovinu by asi nikdo neřešil.
Máš úplně mimózní představy o Německu pravděpodobně proto, žes tam nikdy nežil. Němci jsou tak v pohodě a vstřícní jak Češi nikdy nebyli a nebudou. Němci nikdy neřeší byrokratické sračky. To dělají výhradně Češi.
Řešil, právě proto že Němci jsou pedanti a autobus nebyl technicky způsobilý pro přepravu dvou kočárků, takže by ji taky pakovali sviňským krokem.

Zobrazit celou diskuzi