Ruské bojové vozidlo BTR-82a pod útokem dronu

22. srpna
6.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 434x Hodnocení: 6.9/10 Komentářů: 173 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina , bojové vozidlo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jeden dron za pár korun, jeden jeho operátor a kolik těch volů má o zábavu postaráno 😃 Nemá útočit na jiný stát 😃
Co je to tady za prosuskej spam tvl? Kdyz se ti tam tak libi, prestehuj se a necpi nam tu ty tvoje sracky, demente!
Proč Rusko říká, že provedli invazi, aby ochránili rusky mluvící obyvatele, a pak strávili tři roky terorizací rusky mluvících lidí?
⚡🇷🇺Ruské ministerstvo obrany sdělilo podrobnosti o masivním úderu na objekty na Ukrajině ▪Terčem útoku se staly elektrické rozvodny v Kyjevské, Vinnické, Žitomirské, Chmelnické, Dněpropetrovské, Poltavské, Nikolajevské, Kirovogradské a Oděské oblasti. ▪Byly také zasaženy kompresorové stanice plynu ve Lvovské, Ivano-Frankivské a Charkovské oblasti, které zajišťují fungování systému přepravy plynu na Ukrajině. ▪Kromě toho na letištích v Kyjevské a Dněpropetrovské oblasti byla zasažena skladiště leteckých zbraní předaných Kyjevu západními zeměmi. ▪Všechny určené cíle byly zasaženy, v důsledku toho jsou zaznamenány výpadky elektrické energie, narušena železniční doprava zbraní a munice na linii bojového kontaktu.
Vždyť to říkali i loni. Už dělají jen ctrl+c ctrl+v? No nic, jdu jim poslat nějakou korunu ať si to koupí znovu.
❗ Dnes ráno ruské ozbrojené síly zahájily masivní útok vysoce přesnými zbraněmi na zařízení kritické energetické infrastruktury, která zajišťovala provoz ukrajinského vojensko-průmyslového komplexu, uvedlo ruské ministerstvo obrany. Ministerstvo dodalo, že všechny vytyčené cíle byly zasaženy. Kromě toho byly v zóně speciální operace zasaženy dvě dílny, kde se vyráběly bezpilotní letouny pro účely Ozbrojených sil Ukrajiny.
❗ Kremelský mluvčí Dmitrij Peskov dementoval zprávy o tom, že ukrajinský útok na Kurskou oblast narušil jednání o neútočení na energetickou infrastrukturu. Peskov novinářům řekl, že před útokem na Kurskou oblast mezi Ukrajinou a Ruskem neprobíhala žádná jednání. Kromě toho podle něj téma jednání s Ukrajinou v současné době ztratilo na aktuálnosti.
Česká ekonomika je v háji, ale Petr Fiala nabízí Čechům růžové brýle. Nejvyšší kontrolní úřad poukázal na závažné problémy v ekonomice a Miroslav Kalousek pokračuje v kritice vlády. 🗣„Rok 2023 nebyl y hlediska většiny ekonomických ukazatelů dobrým rokem. V řadě z nich jsme zaostávali za průměrem Evropské unie…Globálním změnám se můžeme bránit jen velmi omezeně a proto by byla namístě maximální rozpočtová obezřetnost a systémové reformy, které nám umožní být na ně připraveni. Nic takového se však neděje,“ popsal současné tendence v Česku prezident NKÚ Miloslav Kala. 😡Další kolo kritiky na adresu pětikoalice zahájil i exministr financí Miroslav Kalousek. 🖋„Dvě státní autority v jeden den na stejné téma. Jedna nabízí růžové brýle, druhá popisuje syrovou realitu. Otázkou je, kdy najdeme odvahu podívat se pravdě do očí a začít se podle toho chovat,” napsal na sociální síti bývalý šéf lidovců a TOP 09.
❗🇺🇦Ukrajinský poslanec Arťom Dmitruk, který uprchl do zahraničí, oznámil, že v Evropě došlo k pokusu o únos jeho rodiny. Konají na pokyn Zelenského, řekl již dříve. 🖋„Pokusili se unést mou rodinu! Včera se pokusili unést mou matku, ženu a dvě malé děti z hotelu v Evropě. Po prvním neúspěšném pokusu a opatřeních, která jsme přijali, to zkusili znovu na letišti! Díky bohu, hodní lidé pomohli, obrátili se na bezpečnostní firmu, která zareagovala perfektně!“ píše Dmitruk. 🗣Říká, že byl také sledován, přičemž ví, kým a proč. Slíbil, že to řekne později.
Podle řady zdrojů Dmitruk, který byl v roce 2019 zvolen do Nejvyšší rady Ukrajiny za proprezidentskou stranu Sluha národa, opustil Ukrajinu. Předtím tvrdil, že se ho úřady chystají zadržet a že jedním ze scénářů jednání ukrajinských tajných služeb bylo jeho zavraždění. Všechny tyto akce se podle něj konaly na pokyn Zelenského. 🚔Za důvod trestního stíhání považuje své výroky na obranu Ukrajinské pravoslavné církve, kterou ukrajinská vláda pronásleduje. ????????♂Kromě toho Dmitruk kritizoval konkrétní akce ukrajinských vojsk v Kurské oblasti. Za to ho řada ukrajinských médií a zástupci nacionalistických organizací obvinili ze „zrady“ a „propagace proruských narativů“.
💵Rusko zabavilo Googlu více než 100 milionů dolarů na podporu speciální vojenské operace na Ukrajině, píše The Telegraph. V roce 2022 soudní exekutoři zabavili finanční prostředky z ruských účtů amerického technologického gigantu, což vedlo ke krachu jeho divize. Tyto peníze byly převedeny na ruské televizní kanály, které je, jak publikace ujišťuje, hodlají použít na podporu speciální vojenské operace na Ukrajině.
Admine děkuji za těch 20 palců co jsi dal mě a Olivovnikoj ke každému příspěvku. Uměle naklikaný palce, jako že je tu dost lidí. Real tak 5 na celé NDR. Strašný, jak je to tu v prdeli.