Sebevražda parašutisty

25. března

FRANCIE: 26letý amatérský parašutista spáchal sebevraždu skokem z výšky 4000 metrů. Muž, který měl za sebou 130 seskoků, uskutečnil toho dne hned tři seskoky. Při posledním neotevřel hlavní ani záložní padák a deaktivoval zařízení AAD, které v případě selhání hlavního padáku automaticky otevře záložní padák bez zásahu parašutisty. Po volném pádu vytvořil v zemi 5-10 cm hlubokou prohlubeň a jeho tělo leželo 4 metry od místa nárazu. Muž měl manželské problémy a v SMSkách, zaslaných jeho manželce těsně před posledním skokem, vyjádřil sebevražedné myšlenky. Odborné přezkoumání batohu vyloučilo chybu ve funkci padáků. Na pitevně byly potvrzeny otevřené zlomeniny loktů a kolen, fraktura lebky, zlomeniny páteře, hrudního koše, pánve a končetin a dále pak vážná zranění vnitřních orgánů, včetně mozku, srdce a plic. Na základě pitevních nálezů, výpovědí svědků a údajů policejního vyšetřování (nebylo prokázáno cizí zavinění a vybavení bylo funkční) byla jeho smrt označena jako sebevražda. 

8.7 /10

košík

Zhlédnuto: 23 264x Hodnocení: 8.7/10 Komentářů: 64 Kategorie: hnus

Značky: galerie hnusu , mrtvola , smrt , tělo , zlomenina , sebevražda , pitevna , seskok , francie , pád , sebevrah , parašutista , evropa , padák , rozdrcení

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
za prve on sa akože 4 metre odplazil alebo proste po pade ho to odhodilo dalej a za druhe co su tie cervene bodky na jeho tele ?
🤣🤣🤣 přesně tak, 4 metry se odplazil a po cestě zemřel na osýpky, nebo kopřivku 😃
sorry som proste kokot nerozumiem týmto veciam 😃
na co pitvu? Asi jasný ne
Lepší než kdyby skočil někde z balkonu na beton a rozmrdal se na sto kousku, kde by ho pak nasraní pohřebáci museli škrábat a sbírat do pytlů.
i believe i can flyyy..i believe i can touch the skyyy 😃
sračko
zvolil smrt v tom co měl zřejmě rád komu se to takhle poštěstí
Zezadu vypadá docela zachovale fešuku. Teda fešáku.
Jako bych čekal spíš, že bude všude kolem a ne takhle... 😶
Tak alespoň to vzal zodpovědně, a nešaškoval někde 4 hodiny na mostě s psychologem a policií a neobtěžoval ostatní!! Za mě dobrý!!👍👍
To musel být solidní placák.
  • Joan
  • 26.03.2020 03:47
zbytečně vyhozený prachy za kérku ! 😏
🤣🤣🤣