Sejmutá aktivistka BLM

22. listopadu

14.listopadu 2020, Washington, USA: Stoupenkyně hnutí Black Lives Matter vzala Trumpovým příznivcům americkou vlajku a s nožem v ruce vyřvávala: "Nešahejte na mou ženu, zabiju vás". Helmou ji posléze zklidnil chlapec z hnutí Proud Boys.

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 40 463x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 142 Kategorie: video

Značky: usa , k.o. , knockout , černoška , nůž , demonstrace , washington , protest , nacionalismus , ozbrojenec , vlajka , proud boys , black lives matter , blm

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nechapu proc nekdo vzhlizi k zapadu vzdyt tam maji bordel jako vprdeli kterej sme tu nemeli snad ani za svetace...zlatej stred,zlata Evropa...teda zatim bo tyhle tvory nekdo exportuje houfne do Evropy aby byl bordel i v Evrope a bohuzel to nektere tupe hlavy po lobotomii jeste podporuji.
K západu dnes už snad nikdo soudnej nevzhliží.
Minus omylem, částečně napraveno plusem.
tak asi zśleži na kontextu. to co se ted v usa děje, je i vzhledem knějakému demografickému a soliciálnimu vyvoji a sledu událostí za x dekád. těžko na to koukat z pohledu cr. stejne tak tezko muze nekdo nam nakazovat co mame delat z pohledu migracni politiky atd. co se ale businessu a technologii týče, za západem porad zaostavame. pro milovniky vychodu, nenechte se vysmát..
Západ má problémy, protože ty jsou logicky všude. Ale tisíckrát raději půjdu se západem, než s východem, kde má lidskej život cenu možná tak pětníku. A argumetn raději s nikým je nesmysl, protože tenhle konfort si nemůže nikdo dlouhodobě udržet a vždy jej převálcují větší celky.
Co to je za hovno porad dopici s jakym vychodem ? Uz me tohle sere nekdo naplive na USA a hned nekdo vytahne vychod jebat na vychod jebat na zapad ja jsem Evropan podporujte Evropu,budte Evropani.Tohle je nemoc Evropy x ovci musi strkat hlavu bud na zapad do USA nebo na vychod do Ruska.Skurvenej Hitler nebejt jeho tak Evropa nebyla v troskach a nestala se vicemene dalsi kolonii.Ja doufam ze se doziju opet silne Evropy jako tomu bylo po tisicileti.
Aneb milujme zapad a Marshalluv plan na uchvaceni Evropy.Souhlasim vsak ze za to muzou sami nasi Evropsti predci ze to vubec dopustili nechci tim rikat ze za to muze USA,muzou za to Evropani/skopcaci USA jen vyuzilo situace jakoby to udelala kazda velmoc.
Aha, takže ty nevíš, že západ není jen USA, ale třeba i UK, DE a mnoho dalších států... ok. x
Z meho komentare bylo snad jasne ze zlatej stred,zlata Evropa takze jsem jako zapad myslel USA nevim co je na tom k nepochopeni a na nejaky slovickareni ti z vysoka seru hovna zbarveny do Americky vlajky.
Přečti si ještě jednou můj první komentář. Nebo ne, já ti to tady nakopíruju " A argumetn raději s nikým je nesmysl, protože tenhle konfort si nemůže nikdo dlouhodobě udržet a vždy jej převálcují větší celky. " Tyhle větší celky, které jsou také slepené x států jsou třeba Rusko, Čína, Indie, atd... Takže jen sama Evropa by z ekonomického i vojenského podhledu nebyl zrovna good nápad.
Souhlasim ze zatim rozhodne ne a pevne doufam ze se Evropska unie jednoho dne stane silnym celkem schopny konkurence a schopny se stat velmoci a doufam ze se toho doziju,boli me kdyz vidim jak Evropa dopadla...jako skurvena kolonie.Obavam se vsak ze se slabochy ktery EU vedou je to nemozne ale casem se vse zmeni,lidi pomrou a nahradi je novy lidi,novy myslenky takze jen doufat ze budou silnejsi.
Bohuzel se ocitam v dobe kdy je Evropa jen pytel vlezdoprdelkarskych hoven.To si samozrejme uvedomuju ale taky si uvedomuju ze vse zacina od myslenky a pokud si Evropani opet nezacnou verit tak se nic nezmeni,myslenka je prvni krok.
Máte svědomí, pane vychovateli, to se cení😁

Zobrazit celou diskuzi