Smrt v plzeňském pivovaru

05. ledna

18.prosince 2020, Plzeň, ČR: Kriminálka zveřejnila video z tragické nehody, ke které došlo v pátek 18. prosince ráno v Plzeňském Prazdroji. Do kamionu za pomoci vysokozdvižného vozíku nakládala žena palety s přepravkami piva, zřejmě přehlédla řidiče vozu, namáčkla ho ke korbě a následně ho prakticky zasunula i s paletou do vozidla. Během toho došlo k fatálnímu zranění 42letého muže ze středních Čech.

Na místo vyrazily všechny záchranné složky. Muž utrpěl velmi mimo jiné vážná poranění pánve i horní poloviny těla a v kritickém stavu ho záchranáři transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň. Během cesty se však jeho stav ještě zhoršil a musela proběhnout i resuscitace. Bohužel přes veškerou snahu záchranářů i následně lékařů muž v nemocnici svým závažným zraněním podlehl. Vyšetřování na místě převzali kriminalisté, prověřují veškeré okolnosti tohoto případu a byla nařízena soudní pitva. V případu zatím nebyl nikdo obviněn a policisté čekají na výsledky znaleckých posudků.

5.4 /10

košík

Zhlédnuto: 61 873x Hodnocení: 5.4/10 Komentářů: 205 Kategorie: video

Značky: nehoda , smrt , česká republika , žena , kamión , chyba , pracovní nehoda , vysokozdvižný vozík , řidič , pracovnice , nepozornost , zaměstnankyně , evropa , pivo , plzeň , ještěrka , sud

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Borec tam neměl co dělat a ta mařka na to že za ten náklad nevidí tam vjela jak Fitipaldi. Stačilo jet trochu pomalej a borec stačí uhnout.
nebyl čas ptát se kdo je kdo.. rozkaz zněl jasně.
Dnes se kámo honí výkon a odbavený kamion do 30min.A slovem Mařka bych pracující ženu nenazíval,dělá práci za chlapa,aby ses TY mohl doma v klidu válet koule a pak si zaskočil pro pivko do sámošky.
Marka je uplne normalni 😀 u nas se rika jenom marka, kocka a žaba
jenže kvůli tadý té mařce měl kamion zpoždění a u nás pivo nebylo, pěkně mě nasrala
Jak se vůbec dá nazívat jakékoliv slovo? To já se zmůžu akorát tak na hřmotné "uaah".
Zrovna na nakládkách moc výkony nehoní. Kor dneska.

Zobrazit celou diskuzi