Strongman Dan Jones utrpěl děsivé zranění při soutěži

02. října

Strongman sportovec Dan Jones se stal obětí jednoho z nejděsivějších zranění, které lze při soutěžích vidět. Jen pár sekund před cílovou čárou v jedné z posledních disciplín v Southportu, která zahrnovala nošení dvou 80kg závaží v každé ruce, došlo k nečekané nehodě. Jones si přetrhl oba patelární vazy, což způsobilo, že se mu kolenní čéšky doslova "vystřelily" do kvadricepsů.

 

Devětadvacetiletý silák musel podstoupit pětihodinovou operaci, při které mu byly vazy znovu sešity dohromady. Strávil téměř měsíc v nemocnici, kde se zotavoval.

 

Naštěstí to vypadá, že se Jones začíná opět normálně pohybovat, ale zranění pro něj bylo velmi traumatizujícím zážitkem. "Šel jsem do poslední disciplíny na druhém místě," vzpomíná britský IT specialista. "... Můj soupeř vedl, takže jsem ho musel překonat, a proto jsem šel tak rychle, jak to šlo. Byla to zvláštní nehoda, stále si nejsme 100% jisti, jak se to stalo."

8.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 086x Hodnocení: 8.0/10 Komentářů: 17 Kategorie: sport

Značky: zranění , nohy , bolest , váha , strongman

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Neni tam nic videt
Aspoň doběhnout to mohl, rychlost už měl..
a vyhrál teda nebo ne??
Tak je to buď slabý jedinec alebo mal tie šľachy pekne v píči a oslabené. Ja som bez problemov prešiel 15 metrov zo 125kg zavažiami v jednej ruke 😎 a jedine čo som cilil bol prepumpovaný chrbát. Netreba byť slabá kunda a cvičiť a sypať 💉💊😎
Jak nejsme si jisti? Když máš 130 kilo, dalších 160 si naložíš, a zkusíš si s tím zaběhnout stovku, co se asi tak stane 🤦
160 kg v rukach nieje vôbec veľa na takého chlapa ako on. Čiže tu nedrístaj kokotiny....
A to bylo co za řeč?
to bolo ,,paslavensky,, jebal maďar rusa a tak to vzniklo tohle plemeno 🤫👉🐏💩
on asi nemluvil o jeho svalech, ale o kloubech 😃
Sportem ku zdraví!
aspoň dvýha a prenáša ťažké váhy a robi niečo poriadne. Nieje ako ty - bezcenná tlustá špína čo len hraje hry na PC a honí si malého kokota na porne!!!!!
Dobry den, kolena ven..Grznar II
to si nepustím 😕
V podlézání tyčky by byl jasný vítěz.
Tycku mozna nakonec hodil taky.