Technologie ve zdravotnictví

25. dubna

VeinViewer® Flex je snadno přenosné zobrazovací zařízení pro zobrazení žil, které vám pomůže najít optimální místo pro žilní vpich a vyhnout se možným komplikacím.

8.4 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 385x Hodnocení: 8.4/10 Komentářů: 13 Kategorie: technika

Značky: zdravotnictví , zdravotní sestra , cévy , zdravotník , žíly , rentgen

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ty vole to už americký sestřičky neuměj najít ani žílu? ..Vlastně jsem zapoměl že přes 10 kilo sádla se to hledá blbě
Věda by se měla podívat především na politiku a všeho co se jí týká protože tam věda zatím evidentně nezavítala .. věda je totiž záložná na pravdě jako například .. 1+1 jsou 2 atp a pokud nesouhlasíte tak vás věda potrestá v podobě špatného výsledku a tudíž nefunkčního zařízení nebo čehokoliv jiného.
Politika je postavená především na propagandě lžích manipulacích atp .. tento přístup nemůže být logicky efektivní jelikož je založený na lžích stejně jako systém postavený na muslimské nebo jiné víře. Pokud není funkčnost a rozhodování postaveno na pravdě tak bude neefektivní.
Jinak řečeno lež má krátké nohy a i když se může zdát v krátké době efektivní a výhodná tak v dlouhém měřítku nemůže být výhodnější.
Celá naše společnost se postupně vyvíjí a stává se čím dál víc založená na pravdě .. už se nepálí lidské čarodějnice, odsouzený se nedsuzuje na základě vyschlé rýže v ústech a nevěříme že bouřka je hněv naše boha .. lidská civilizace se postupně vylepšuje a snaží se postupovat a rozhodovat čím dál víc pravdivě.
Problém naší společnosti je že se nerozhoduje ve všech odvětvích podle principu 1+1 jsou 2.
Naši společnost bych přirovnal k člověku který se rozhoduje po většinu času nebo u většiny postupů celkem racionálně ale jsou také okamžiky nebo situace kdy se nerozhoduje racionálně a to z různých důvodů .. jako napořád závislost nebo neinformovanost atp.
Jenom věda nás posunula kupředu tak proč jí bránit v rozhodování v politice ? Proč jsou v politice idioti a ne skuteční vědci ? Proč může politik lhát a nebýt jinak potrestán ? Všechno je špatně ..
Hele co kdybys to místo na internet zvracel do záchodu? Pak to jenom spláchneš a doslova všichni včetně tebe z toho budeme profitovat.
Nemusíš to číst a už vůbec se k tomu vyjadřovat 🙂
Tak to tady bude za 20 let.
To se bude hodit feťákům. Když už dostávají inzulínky zadarmo, mohli by jim rozdávat i tohle.
  • Joan
  • 25.04.2022 03:59
i Leslie Nilsen vypada spokojene 😉