Tornádo v Alabamě

10. března

3.března 2019, Alabama, USA: Fotografie z tornádem poškozené Alabamy. Živel za sebou podle šerifa zanechal pruh zdevastované země v délce několika kilometrů a o šířce až 400 metrů. Úder tornáda si vyžádal přes 20 lidských životů a velký počet zraněných.

8.2 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 18 241x Hodnocení: 8.2/10 Komentářů: 60 Kategorie: galerie

Značky: usa , smrt , destrukce , nebezpečí , příroda , počasí , alabama , zničení , tornádo , dům

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Kim
  • 11.03.2019 19:52
https://www.youtube.com/watch?v=E4SAN6SlMp4&list=RDE4SAN6SlMp4&start_radio=1
Vy volové. Proč se už týden nemůžu přihlásit z firefoxu na NDR? Že prý majitel serveru nakonfiguroval své webovky špatně a teď hrozí ztráta dat...
stavět si barák z bambusu v tornádovém pásmu asi není moc dobrej nápad.....
naopak. bambus je pevný, pružný, lehký a cenově dostupný. po celé Asii z něj staví lešení.
Nemůžu si pomoct, ale udivuju se nad tím, co tam staví za baráky. Celej svět ví, že tam mají jedno tornádo za druhým, ale oni to nevědí či co? Proč tam staví takový hadráky ze dřeva místo normálních baráků? Pak se foťej na obálku v srdceryvným objetí a s kolečkem za ručičku v tělocvičně. Já to prostě nechápu.
Tohle jsou u nich normalni domy. A pochybuju, ze by to zdeny dum vydrzel 🙂
bydlet v tornádové oblasti, tak se nestydím postavit jednu-dvě místnosti ve stylu "řopík". Tedy ze železobetonu, včetně stropu. Samozřejmě místo střílen okna, která by byla krytá venkovními lamelovými žaluziemi. A klidně by to mohlo být zvenku kryté dřevěným obkladem.
Nemaj na to prachy. Zdenej dum si postavi movitejsi chlapek, ale nekde uplne jinde. Tohle je v podstate glorifikovanej trailer park. Postaveny z papundelku za par dni a za par korun. Taky to ale znamena ze to stejny si postavej znova.
A to si myslis ze tornado kde se toci vitr rychlosti kolem 500 km/h neudela nic s cihlovovym nebo betonovym domem? Najivni.
Základní kostra určitě zůstane a hlavně zůstane všechno v baráku, nemusíš to pak hledat na poli. že to odnese strecha budiž. Ta se postaví znova. Ale pokud si myslíš, že by vítr odnesl betonovou stavbu tak si naivní ty.
No možná najivní sem. Nemyslel jsem to tak že by ulítly zdi ale k čemu ti zůstanou holý stěny ? A ten bordel co ti doma zbyde můžeš tak maximálně odvézt do sběru. Před pár lety v Oklahomě rozmetalo tornádo cihlovou nemocnici jak prd.
Jde taky o to z čeho ta nemocnice byla postavená a taky konstrukce
Na Slovensku na východe nedávno bolo tornádo, aj keď netvrdím, že o takej sile. Zobralo to strechy... Tak neviem
Ted si mohou zpivat Sweet Home Alabama ! 🙂
Tak nějak dopadli vietnamské vesnice po náletu Ušáků. A to tam padal ještě NAPALM. Potom nastoupila pěchota a vše co bylo živé omrdali a zastřelili. Boží mlýny .......
  • Aim9
  • 10.03.2019 23:07
Skus sa pozriet ako vyzerali JUHO VIETNAMSKE dediny po najazde NVA a Vietkongu. Mozno to bude pre teba prekvapenim ale noha americkeho vojaka neprekrocila 17 rovnobezku. O Vietkongu a NVA sa to povedat neda. Nastuduj si nieco o pojdme utocnik a obranca alebo vies co? Chod pozbierat psie hovna, budes uzitocny.
Klídek Aime9, klídek. Praskne ti cévka a budeš tahat za sebou nohu... 😃
To jsou ty jejich papundeklové baráky...
to proste souvisi se stylem zivota vetsiny amiku. Stehuji se za praci x- krat za zivot, proto nechteji strkat velke prachy do baraku a spokoji se s boudou z OSB desek a sadrose, kterou meni kazdych par let.
Ony ty papundeklové baráky ani nejsou jejich, většinou si je pronajímají od realitek, tak to tam chodí...
Určitě to má svá opodstatnění.
Určitě to má svá opodstatnění.
Čoklovi stavim pevnější boudu...
No nic. Zapálit a jedem zase od začátku.
No nic. Zapálit a jedem zase od začátku.