Tornádo ve Vnitřním Mongolsku

01. července

Autonomní oblastí Vnitřním Mongolsko na severu Číny se prohnalo tornádo. Prý nejsou žádné oběti, ale mnoho lidí přišlo o střechu nad hlavou. Číňané tomuto jevu říkají „Drak sající vodu“.

9.4 /10

košík

Zhlédnuto: 13 359x Hodnocení: 9.4/10 Komentářů: 16 Kategorie: příroda

Značky: nebezpečí , počasí , vítr , příroda , čína , asie , tornádo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • H34D
  • 03.07.2020 19:36
Tučná F4-ka
když to vidim, tak si říkám.....Díky za střední evropu....
Víte jak vzniká tornádo v Mongolsku? "to že se polovina Číňanů pustí do vysávání"
Kolega z práce zabezpečovák říkal (z václavic) že ten ´´vítr mu vzal střechu nad hlavou a na nic se neptal a to měl starý dobrý tašky!Asi budeme litovat dne kdy jsme začali smradit do světa splaovákama!Příroda si našla cestu na redukci a ta přišla dřív než je libo.Těm blbům od ropy to dojde až bude pozdě a vrátíme se zpt do jeskyní!Hlavně že vydělali ja bych jim přál smrt nebo kolosální bankrot a jet nanovo!
Bohuželo nad tím nezmení názor tím ani za duká´t a prostě dojde k pohromě,Do 1/2 roku se tu sejdeme nad devastací čr majetku nebude se vám to líbit!Loni to byl záchvěv nad čr ale letos to bude katastrofa.viz povodně zkraje roku tomu nasvědčují.Přírodu nikdo neochčije a ta si jde po svým!
o jsit o za zelený hovado??oooh a mě vůbec ten dub ty tašky přibitý?? .. asi ne co, protože lenoši to neděšlaj.. ah boo boooo booo mamammaaaaa ropa and shit.. dopíči 10k- let tu byla doba ledová a pevninskej ledovec.. v tej době teprv přišli první lidi lidi do ameriky... a ty mi tady budeš vyprávět o kolegovi, co řiíkal, že bude konec světa ?? di spát prosimtě..
sorry za překlepy, ale nechal jsem se po noční trochu unést... niceméně to vyjadřuje celkově dobře můj postoj proti tadytěm lidem, co předpovídaj každej rok pohromu a vono pořád hovno. něco jako intersucho..
Opravdu jsem vahal jestli to napsat, ale pane, vy jste vazne debil. Vezmete kolegu zabezpecovaka z Vaclavic a utikejte najit nejakou fesnou jeskyni, nez se vam tam nahrnou ti blbove z ropy.
tak budto si z nas delas prdel, anebo vubec nechapu, jak si se dostal k pocitaci, pokud byly zavreny dvere do pokoje...
solidni vysavac...
No je to divný v mongolsku v hornatý zemi a na severu a tornádo to nevypadá moc dobře.S tím jak tam tak u nás do dvou let.Ohledně loni nebo předloni bylo menší takový okolo václavic taky severovýchodně dokonce v severnější zeměpisné šířce.Poletíme všichni do luftu a to bez vyjímky.
  • Joan
  • 02.07.2020 02:59
přečti si ten popisek ještě jednou a pomalu !😏
Tak proto tak leje...
Čína, to je svět sám pro sebe, teď když se tam začínaj rozšiřovat kamery a sociální sítě do všech těch jejich prdelí, tak by mě ani nepřekvapilo, kdyby se jim tam podařilo natočit třeba brontosaura.
myslíš nějakého člena kapely Brontoauři ?
reklama na panelaky, v amerike by uz mali mesto 2D