Totálně našrot #55

24. března

Rusko: Opilec, který sedne za nakladač a začne ničit zaparkovaná auta. 

8.8 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 7 760x Hodnocení: 8.8/10 Komentářů: 48 Kategorie: video

Značky: krev , technika , alkohol , opilost , fightlcub , nakladač , pěst , našrot , parkoviště

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Vodečka je mocná čarodějka, ale jak ho mlátily to se mi zdálo zbabělé a ubohé 😊
kdybys musel tvrde makat, tak by ti nebylo jedno, ze ti nekdo nici auto.
Brácho makám tvrdě , chápu to, nevím jak bych se zachoval ale určitě bych ho tam nezačal mlátit pěstí do huby ,nelíbí se mi to .
Jak jsi videl, ten kokot se porad pokousel vratit do kabiny a pravdepodobne by chtel jet dal. Proste ho chteli neutralizovat.
Já vím ale vypadalo to že by ho tam snad zabily kdyby neslyšeli ty policejní houkačky 😊
Stano , ty bys potřeboval zažít stejnou věc, aby ti někdo pořádně rozmrdal auto.
Je to to samé jak ti někdo nedá přednost a rozjebe ti tvého miláčka , tak ty vylezeš z auta a začneš ho tam mlátit jo ?? to je hustý.
No jasně, pár ran pěstí si stejně nebude pamatovat. To chtělo spíš stahovačku nebo ořezávačku končetin na Mexický způsob, aby už nemohl nikdy řídit.
nějak ti z toho vypadlo, že dopravní nehody jsou nejčastěji následkem chyby nebo opomenutí, což určitě neplatí pro chlast za volantem. Ač mi chlast za volantem jako takovej nevadí, v okamžiku, kdy způsobíš nehodu je teda asi jasný, že jsi nalitej řídit neměl a tak jako cvičně bych ti na budku v tom případě i docela dal, zvlášť pokud bys odmítal vystoupit z vozu, nota bene tímto způsobem pocuchal těch aut víc. Ne, fakt to neni stejný ani co by za nehet vlezlo.
Tak typické lutovať takýchto magorov. Rovnako ako tie autá mohol zošrotovať kočár s malým deckom. Naložili mu ešte málo. Skurvení opilci na cestách
Rozumím ti ale připadalo mi to trochu linčování .
Ano máte pravdu měli ho ubít.
no jo, Rusáci jsou trochu rozdílný povahy a nejet okolo ty cajti, tak týpek dostal čočku asi slušnou, na druhou stranu s ožralým nemá smysl se dohadovat, takže za mě řešení dělem dobrý. Kdyby to skončilo jen jednim, tak za mě asi ideální, jenže to jsme zase na začátku - Rusáci jsou holt trochu jiný povahy.
To vám netvrdím. Tvrdím len, že každí je strojcom svojho šťastia a za to, že dostal po hube si môže len on sám.

Zobrazit celou diskuzi