Tragédie v Mexické restauraci: Smrtelné střelba po hádce ohledně písničky

01. října

V časných ranních hodinách pondělí došlo v mexické restauraci Antojitos Mexicanos ve Fort Lauderdale k tragické události. Kolem 1:30 ráno propukla hádka mezi dvěma muži, která skončila smrtící střelbou. Policie potvrdila, že incident vyplynul z verbálního konfliktu mezi podezřelým a obětí, přičemž obětí byl 54letý Socorro Camacho.

 

Podle svědků hádka začala poté, co jeden z mužů pustil píseň na jukeboxu, což druhého muže rozčílilo. Spor rychle eskaloval a muž, který hudbu pustil, vytáhl zbraň a vystřelil. Mauro Bonilla, pravidelný zákazník restaurace, uvedl, že neví, jak se oba muži dostali do podniku se zbraní.

 

Po střelbě se panika rozšířila mezi zákazníky, kteří z restaurace utekli, zatímco střelec unikl. Rodina oběti, včetně Camachova bratra, je zarmoucena a v šoku z tragické ztráty.

 

Policie dosud nikoho nezatkla a jejich vyšetřování nadále pokračuje.

8.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 3 974x Hodnocení: 8.0/10 Komentářů: 9 Kategorie: video

Značky: konflikt , zastřelení , střelba , lidé , restaurace

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
jak verbálně? doňho normálně drcnul!
Byl to Šejn!
Pro střelce mám plné pochopení, taky jsem chlap plný testosteronu, ale úřadům se bude sebeobrana špatně vysvětlovat. Argument, že oběť stojíce na baru útočila výsměšným úsměvem spíše neobstojí.
,,Spor rychle eskaloval a muž, který hudbu pustil, vytáhl zbraň a vystřelil." Tak tam podle videa ale něco trochu chybí.
Bůh stvořil muže silné a muže slabé, Samuel Colt ten rozdíl vyrovnal.
biely květ ,biely květ. . .
Mauro Bonilla, pravidelný zákazník restaurace, uvedl, že neví, jak se oba muži dostali do podniku se zbraní. DVEŘMI TY DEBILE.
Odprejskni do hajzlu.
To je tak, když si někdo myslí, že rozhodují svaly. 🤣