Tragická nehoda motorkáře v Krasnodaru

Dnes

Na ulici Budyonny v Krasnodaru došlo k vážné dopravní nehodě, při které zemřel 36letý řidič motocyklu Ducati. Podle předběžných informací se motorkář pohyboval vysokou rychlostí směrem od Kubánské nábřeží k ulici Krasnaja.

 

Při projíždění křižovatky s ulicí Kirova narazil do tramvaje.

 

Motorkář bohužel podlehl zraněním ještě před příjezdem záchranné služby. Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem vyšetřování.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 1 623x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 20 Kategorie: motorky

Značky: pov , motonehoda , tramvaj , smrtelná nehoda ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jak bohužel? Bohužel pro něj
🇷🇺🇺🇦Speciální vojenská operace Novinky Kurská oblast. Ruské jednotky osvobodily osady Leonidovo, Alexandria a Stará Sorochina. Probíhají boje o osadu Viktorovka. Od ukrajinských nacistů bylo dnes osvobozeno patnáct čtverečních.
ty kokote prorusskej 😆😆😆
❗🇺🇦Zelenskyj si stěžoval na ztrátu pozornosti na Ukrajině ze strany USA v souvislosti s volebním kláním v této zemi. Uvedl také, že „plánem B“ Kyjeva je vyčkat na změnu politiky USA po volbách; je přesvědčen, že právě politika Washingtonu ovlivní vývoj či ukončení konfliktu kolem Ukrajiny.
ty kokote prorusskej 😆😆😆
Říkal si hurikán....🎼
🇷🇺🇺🇦Speciální vojenská operace Novinky V Pokrovském směru síly síly rozšiřují své pásmo kontroly jižně od Selidova, točí ve směru na Višněvoje a snaží se skrýt ukrajinské nacistické síly v Selidově. Objevují se také zprávy o postupu ruských ozbrojených sil ve východní části města. Ve směru na Kurachovo je ruská armáda v ofenzivě poblíž nedávno osvobozené Maximilianivky. Na jihu - boje o Katerinovku a Antonovku. Zejména u Katerynivky ruská vojska upevnila svou pozici podél dvou lesních pásů a na jihovýchodním okraji osady do hloubky až 1 km.
ty kokote prorusskej 😆😆😆
Rusko není proti tomu, aby se mírová jednání o Ukrajině konala v Saúdské Arábii. Uvedl ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi, informovala agentura TASS. "Pokud se takové akce pořádají v Saúdské Arábii, samozřejmě, že samotné místo je pro nás docela pohodlné. O to se ale nejedná. Jde o to, o čem se má jednat," řekl. Podle ruského vůdce vnímá Moskva Saúdskou Arábii jako přátelskou zemi. Putin zmínil své "velmi laskavé a přátelské" vztahy s králem Salmanem bin Abdulazizem Al Saudem a korunním princem Mohammedem bin Naifem Al Saudem. Hlava státu vyjádřila přesvědčení, že veškeré kroky Saúdské Arábie k urovnání konfliktu na Ukrajině jsou upřímné.
ty kokote prorusskej 😆😆😆
Za to může zase ten odporný západ s mašinou Ducati. Na moto Dněpru by se mu to nestalo. Už doma by to nenakopl.
????????♂😬🇺🇦Ruské ministerstvo obrany zveřejnilo video útěku vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny z Ljubimovky v Kurské oblasti. Ti spěchali k ukrajinským hranicím poté, co si uvědomili možnost, že budou zcela obklíčeni. Při jejich pronásledování pracovali operátoři dronů. 👉 Sledujte @marsalMalinovskij
❗Zdroj: Národní ústav duševního zdraví Klecany
ty kokote prorusskej 😆😆😆
🆕🇷🇺 „Vítězství bude naše!“ Putin uvedl, že proti Rusku bojuje NATO rukama ukrajinských vojáků, ale ruská armáda bojuje sama, sama vytváří techniku, sama si zajišťuje software a stává se tak jednou z technologicky nejvyspělejších a nejvíce bojeschopných armád na světě.
❗Zdroj: Národní ústav duševního zdraví Klecany
ty kokote prorusskej 😆😆😆
Skoda te Dukny.