Trenér roku

17. června

ČR: Nahrávka z kabiny hokejových dorostenců extraligové Techniky Brno, v níž zkušený trenér Martin Stloukal (v minulosti kouč Znojma v EBEL nebo rakouského Klagenfurtu) pěkně jebe své svěřence. 

9.7 /10

košík

Zhlédnuto: 48 112x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 169 Kategorie: sport

Značky: hokej , hokejista , sranda , česká republika , nervy , audio , trenér , mládež , brno , sportovec

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jako výživový poradce by se uživil tak 5 minut, rve klukům do hlavy docela nesmysly. Ale jinak jsem se pobavil, dobrej supermagor 😆
Doporučuješ sojové latté?
to bude tim ze vetsina vyzivovejch poradcu ti doporuci naprosty sracky a jeste at to zapijes manou 😃
Mana je jídlo bohů... I každá počítačová hra tě učí, že bez many nic nevyčaruješ. Asi se poradsi inspirovali 😃
A vy tu melete další nesmysly, to se dalo čekat 😆 Trenér úplně vynechal například rybí maso, ovoce a zeleninu, vepřový maso zakázal, přílohy taky. Vejce jednou za čas taky málo. To bude mít z hráčů pěkný chcípáčky o krůtím masu 😆 C1000 další zhovadilost... A tak dále, nemá cenu to víc rozebírat. V první řadě by člověk v 15 letech měl žrát všechno kromě těch pizz, kebabů, smažených jídel a podobných xindlů, to řekl trenér dobře.
Sójové latté doporučuji si namazat na hlavu a rozběhnout se proti zdi 😆
Bavím se samozřejmě o člověku v oboru, né o rádoby poradci co si jenom tak říká 😆
Nejvíce mě asi pobavil ten tvaroh. Vole žrát půl kila tvarohu týdně, když jseš jak husí kůže už v 15 letech bude mít jenom učinek v podobě kompletního dojebaní zažívání a I konec s fyzickýma aktivitama. A když nemá ještě intoleranci na laktozu, tak po tomhle bude mít. Ještě mu mohl navrhnout plnotučný. Opravdová sonda do 90 let. O tom vitaminu C ani nemluvě. To je pseudo věda 30 let minulého století.

Zobrazit celou diskuzi