Trestání pedofila! #5

13. března

Ludvika, Dalarna, Švédsko: Pedofil jménem Tweedy přijel na autobusovou zastávku a pronásledoval osamělou 15letou dívku.

 

"V 11 hodin dopoledne jsem stála na autobusové zastávce u silnice, když vedle mě zastavilo auto, řidič stáhl okénko a pak se na mě jen díval a usmíval se.

 

Měla jsem opravdu špatný pocit, a tak jsem se zeptala: "Co chceš?" Neodpověděl, jen se usmál, tak jsem znovu zařvala to samé a začala se vzdalovat. On pak otočil auto a začal mě pronásledovat. Začala jsem utíkat po silnici.

 

Pak se z druhé strany objevilo auto, naštěstí zastavilo a já nastoupila do auta, řidička pak došla k tomu muži v druhém autě, který tam pořád byl, zeptala se ho, co udělala, a on se jen usmál a řekl, že žádnou holku neviděl, a pak jí pohrozil, že ji uhodí, jestli ho nenechá na pokoji.

 

Kontaktovali jsme policii a ta po něm pátrá, ale dávejte si pozor na své dívky a nebuďte teď venku samy, protože může být kdekoli v oblasti Louis/Dalarna. Dávejte na sebe pozor."

 

Tweedy byl v roce 2022 dvakrát odsouzen za drogové delikty a řízení bez řidičského průkazu. Pedofil byl několikrát spatřen na školních dvorech v oblasti.

3.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 12 594x Hodnocení: 3.2/10 Komentářů: 19 Kategorie: video

Značky: predátor , pedofil , pedofilie , odplata , bití , ponaučení , mlácení

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To sou kreteni, to nemůžou ri mlátit a jeden debil rovné bez klepání to točit? Tohle je na presdrzku, doufám že se pak na gauči vyměnili. Myslím že lepší trest pro pedofila by byl gauč u Piera

Zobrazit celou diskuzi