Trump píše projev

23. ledna
USA: Prezident Donald Trump zveřejnil na svém Twitteru fotografii, na které píše projev pro svou inauguraci. Uživatelé internetu si ho okamžitě vzali do parády.
5.1 /10

košík

Zhlédnuto: 36 619x Hodnocení: 5.1/10 Komentářů: 56 Kategorie: galerie

Značky: usa , sranda , prezident , politik , donald trump , projev , parodie , twitter

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • kien
  • 29.01.2017 14:17
Pánové, říkáte trapný, trapný, ale dokud si lidi mohou z politiků utahovat, je alespoň vidět, že se máme jakžtakž dobře. Samozřejmě vtípky v nějaké rozumné míře, když je to hrubost a vulgarita, vypovídá to jen o pisateli.
jak H nemam rad, tak v tomdle ma pravdu ze nepochopis psanej text a beres si Wiki s pochybnou autorkou jak modlu. Proc ti vubec ma clovek psat ze si dement, kdyz nechapes ani tak trivialni vec.
Henri: Klíd. Praskne ti žilka, Onane. Co to meleš o Milošovi ? Jakou zeď vole ? 😃
Masox: Ty jsi fakt piča. Dědictví bylo necelých 300 mil, kolik je to na dnešní peníze ti už psal Donald. Trump má víc. Já ti psal, že jediný, kde se uvádí letopočet přejmenování, na co odkazuje wikipedie, je od Donalda neautorizovaná knížka blbky, ty se na ni odkážeš. Já vydám knížku \"Masoxík je retard\" a tam uvedu, že jsi kunda z dělohy štětky a bude to pravda? Bude, ale chápeš, co tím chci říct. V Art of deal od Donalda, na kterou odkazuješ, je napsáno to, co jsem ti psal, tedy neoficiálně tomu tak začali říkat 2 roky po převzetí, kundo. Dohledej si to. Začíná to na stránce 103, kde je uveden datum a pokračuje na stránce 105, kde to zmíní. Na další ti seru, protože jsi ignorantský lidský odpad, co nepochopí ani to, co je v knize psáno, tak pochybuji, že pochopíš rozpis financí Trumpa. Kuřbuřte. Běž si googlit na wikipedii, tam je vše 100% pravda. Šuldo. Já tyhle milovníky sedmispáče s fanatickým nesnášením Miloše fakt nechápu, samé překrucování faktů a teď se můžou posrat i z Trumpa... Každou chvíli podepíše výstavbu zdi proti takovým debilům, jako jsi ty. Poser se.
Henri: 1) nebyla to jeho matka, ale babička ta Elizabeth Trump & Son co převzal a přejmenoval. 2) Největší kšeftman celého klanu byl jeho otec, co se musel začít otáčet už od 11 let a přenechal mu celé to impérium které i v přepočtu na dnešní dolary (bez těch imaginárních) jsou více než co má teď 3) informaci o tom že to přejmenovali jako jednu z prvních věcí po nástupu v 1971 je z jeho vlastní knížky s tím Schwarzem na kterou narážíš (Art of the Deal,1987) a pak i Donald Trump: Master Apprentice, strana 23 (2005)... Otec umřel až 1999 takže ta logika o přejmenování až po jeho smrti je další z možných keců. 4) ikdyby byla možná ta vyšší varianta (3,7mld co uvádí Forbes), tak mimo budov je to 300mio za golfové rezorty, 100mio za pronájmy, 25mio Blackrock\'s Obsidian fund (tady jsou ty akcie Tesly a další \"investice\") a cca 50mio dluhů. Takže zbylé \"miliardy\" jsou imaginární hodnota značky trump a hodnoty ca 5ti budov, které jsou velmi imaginární...
scissors, kurva to je dobrý, všechno, chlámal jsem se hodně dlouho chci vidět taky ty Trump Jr masturbates epic pics
Jednoho krásného slunečného dne na konci ledna 2017 se blížil starý muž od Pennsylvania Avenue k Bílému domu a příslušníkovi US Marine který stojí na stráži řekl: \"Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou.\" Námořník se podíval a odpověděl: \"Pane, pan Obama už není prezident a nebydlí tady.\" Starý muž poděkoval za informaci a odešel. Třetího dne se stařík opět dostavil k Bílému domu a řekl: \"Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou.\" Námořník už byl pochopitelně rozrušený a odpověděl: \"Pane, to je už třetí den v řadě co mne žádáte o rozhovor s panem Obamou. Řekl jsem vám, že pan Obama už není prezident a nebydlí zde. Copak to nechápete?\" Starý muž se podíval a řekl: \"Ale ano, já to chápu, ale prostě miluju když to slyším pořád dokola.\" Námořník se postavil do pozoru a řekl: \"Uvidíme se zítra, pane!\"
Fandím mu, ale pár věci z toho mě pobavilo.
Cehuni by se radsi meli starat at nevoli toho dementa babise a ne tu spilat na trumpa ktery jejich zivoty ovlivni minimalne.
Klid! Tento člověk ani zdaleka nanaplní obavy odpůrců, natož naděje příznivců. První z něj budou zklamaní Puťky, následně jeho voliči. Bude snadným terčem posměchu až politování. Jak řekl klasik: Bav mě šašku!