Tygři u jezera

22. června

RUSKO: Samice tygra ussurijského (též amurského, sibiřského) a její tři odhadem 6-7měsíční mláďata v Národním parku Země leoparda v Přímořském kraji.

V celém parku je přes 400 automatických kamer, které zaznamenávají pohyb a život celkem 41 tygrů ussurijských (31 dospělých a 10 mláďat). Jsou to největší kočkovité šelmy a po medvědu kodiakovi a ledním medvědovi třetí největší suchozemské šelmy na světě. Na celém světě jich ve volné přírodě žije něco okolo 560 jedinců. 

9.9 /10

košík

Zhlédnuto: 17 408x Hodnocení: 9.9/10 Komentářů: 30 Kategorie: příroda

Značky: rodina , rusko , tygr , tygr ussurijský , samice , šelma , příroda , les , národní park , kamera , evropa , mládě , jezero

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nádherný zvířata . Tady na to maj neziskovky z lidi tahat prachy . A na nějaký zasraný uprchlíky . A teď do mě sluníčkářský kundy !!!
  • ntz
  • 22.06.2020 15:10
dobre, ja, nejvetsi slunickarska kunda teda du do tebe: takze mi vysvetli 1) jak je muzou neziskovky podporovat kdyz ti tigrousove nikam nemigrujou, 2) jak je muzou neziskovky podporovat, kdyz ten kundozmrd putin zakazal na uzemi muzikstanu neziskovky 😃 ... LOL, sem na tebe zvedavej (a neco mi rika, ze slunickari opet win)
To bylo myšleno obrazně . Ze by bylo lepší investovat penize za záchranu ohrožených zvířat něž do nějakých uprchlíků . Hovnošťoute .
v cesku by ten tigrous stejne neprezil ... sezral by par ovci a odpraskli by ho jako toho medu v tom jeseniku nebo kde to bylo, sorry jako, tygrik je cool, ale ovce jsou druzstevni ... takze ani tvuj druhej obraznej argument nepomuze ... takze zase neni co lepsiho s tema supinama co maj neziskovky delat nez je vrazit do mygrantu ....
Divil by ses, ale v Anglii jsou v televizi reklamy, kde tahají z lidí prachy na to, aby zachránili tygry. A další zvířata. Otázka je, kde ty prachy skončí.
u mygrantu ?
U nás v Jesu, žádnyho medvěda nestříleli, nechápu, kdes na to přišel...

Zobrazit celou diskuzi