Ubití delfína

09. ledna

Indie: Dementní obyvatelé vesnice ubíjí delfína, protože si prý mysleli, že se jedná o jedovatou rybu. Policie po tomto incidentu zatkla tři muže.

1.8 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 17 612x Hodnocení: 1.8/10 Komentářů: 105 Kategorie: hnus

Značky: smrt , krev , debilita , indie , vesnice , ubití , delfín

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nechci se jich v žádném případě zastávat, ale kdyby jste neměli vzdělání a nevěděli, co je to delfín a někdo by potřeboval pomoct se zabitím delfína s tím, že se jedná o něco nebezpečného, tak věřím tomu, že taky zasáhnete. Ale tím nechci říct, že mám černé rád, ba naopak...
nejde o vzdělání, ale o vrozený intelekt ty prdelní vřede
Proč jsou tady lidi agresivní stejně vypotí hovno ? Chci vidět tvůj prdelní vrozený intelekt aplikovaný na živočicha co neznáš. Vole lidský mozek se za 40 000 +- let nezměnil možná upadl od dob Kromaňonců (nadlidí) v indii jsou kasty a ty nejnižsí maj inteligenci na úrovni opice (najdi si jak ind loví laserovou tečku) narodíš se jako prázná nádoba schopna pojmout mnoho informací ale když k nim nemáš přístup ?
co máš je max genetická paměť a to často bývá projevem fóbie z pavouků a hadů a reflexy u novorozeňat (silný stisk aby nespadly mámě opici ze zad,automatické zadržení dechu pod vodou atd.) ale ostatní se naučíš od jiných to je ten rozdíl mezi námi a lidmi z doby ledové (vedění) ale ty ses narodil a veděl co je jedovaté a co je dobré (škoda že tví předchůdci jeli pokus x omyl)
Strach z pavouků nemá nic společného s genetikou ty hovne.
Vzdělání ? Vzdělání . Jo! vzdělání ! Tak to je přesně ten důvod , proč, ty nomádi nepoznají vámi delfína! teď jsi na to káp. ... Přiznej se , ze ty máš kámen mudrců ?

Zobrazit celou diskuzi