Údržba tanku

22. ledna

Afghánistán

Záběry na výměnu součástí článků u tankového pásu.

7.4 /10

Celestýna

Zhlédnuto: 26 399x Hodnocení: 7.4/10 Komentářů: 44 Kategorie: technika

Značky: výměna , zbraň , voják , tank , armáda , islám , afghánistán

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To jistě vymýšlel strojní inženýr z USA. 😄 Ruskej tank má spojené články pásu nezajištěnými čepy s jednou hlavou, čep je nastrčen z vnitřní strany pásu a navařenej klín na boku tanku naráží čepy, které se během jízdy vysunují zpátky na své místo.
americani investujou penize do picovin..jak rikal ombama ze bych chtel po armade az ma funkni pistole jako maji rusaci a maji leda kokot kdyz investujou do pohodlnosti misto do funknosti...akcko strili is po padesati letech nekde v blate a amerinas si nevystreli ani za deste 😄
  • ali
  • 22.01.2019 17:38
Tak s tímhle komentářem určitě uděláš díru do světa. Chlapci v Kongresu se chytnou za hlavu. Tobě naroste kokot minimálně o 20 čísel a tezcevpici te pozve na véču. Kurva, máš to v kapse kámo.
zajimavy dik za info
tvoje matka se mnou problem nemela 😄
Já nepomlouvám, strojařina je to pěkná, ale nač vyhazovat zbytečně peníze a dělat jednoduchou věc neprakticky složitou? Nájezd se u ruského způsobu nesníží a oprava je v případě potřeby provedena za pár minut i v maximálním marastu, kde amíci za ten čas nenajdou ani otvor pro torx.
To co popisuješ je pravda jen částečně tenhle systém byl na tancích T34 u T72 je z každé strany matice. Takže pochybuji že by na novějších tancích T90 a Armata přešli na druhoválečnou výrobu. V době WW2 to opravdu přinášelo nesporné časové úspory.
Ano, popisuju systém T34. Jsi dobrej a máš pravdu. Nečekal jsem, že se chytí i někdo znalej věci. Dávám palec nahoru! 👍
a jak to souvisí s gumovýma deskama, který vyměňujou? Jinak zajištění článků maj moderní tanky v dnešní době v podstatě se shodnou konstrukcí a to včetně Armaty. Čepy jsou zajištěný ze stran a popřípadě uprostřed členem, který se na čepy narazí a zajistí šroubem

Zobrazit celou diskuzi