V mlze

02. března

RUSKO: Debilita v podání řidiče, který i přes hustou mlhu stále pokračoval v rychlé jízdě.

2.5 /10

košík

Zhlédnuto: 18 655x Hodnocení: 2.5/10 Komentářů: 54 Kategorie: video

Značky: rychlost , bezohlednost , nebezpečí , rusko , dopravní nehoda , debilita , počasí , kolona , kokot , evropa , mlha

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Inu tak ten si da odpocinek na cas v pitstopu... 🙂
you have very beautiful natural breasts and ass to make it perfectly firm my brain has somehow hardened and I'm stuck and I'll have to do something. You're too hard on me and I like that. I really liked it last time.
  • bzum
  • 02.03.2021 17:31
Tak ono by to hlavně mělo být nějak označený. Zrovna včera jsem četl že na dálnici v mlze by člověk musel jet maximálně 60 a že to jaksi není úplně reálné. To že tam parta dementů stojí a nedají ani varovky a ani trojúhelník si myslím k tomuto hodně přispělo a asi se nedalo očekávat ani nic jinýho. To že dement měl sundat nohu z plynu je ale taky pravda. Bohužel podle mě by to výsledek ale moc nezměnilo.
A jak rychle by jsi chtěl jet po dálnici v mlze když je dohledová vzdálenost sotva pár metrů? Budeš předpokládat že je před tebou volno a pojedeš rychle? Pán ve videu nohu z plynu sundal, ale hodně pozdě. V prvé řadě jel prostě rychle, najet do mlhy kde vidím doslova hovno rychle je kolosální kravina, v druhé řadě snad ani jeden z těch co tam stáli neměl mlhovky a ten co stál v levém, taky dobrý dáreček. A varovky by ti tam byly platné asi jako mrtvému zimník.
Proto říkám že tam měl být hlavně aspoň trojúhelník ikdyž je pravda že chci vidět odvážlivce který ho tam pujde dát. A co se rychlosti týče to je právě ono kolik pak tedy v mlze budeš chtít jet aby si náhodou do někoho nenarazil. On na cestu viděl navíc jede po dálnici kde se silnice nezlomí z ničeho nic do pravého úhlu.
Problém je že když pojedeš tak pomalu aby si náhodou nenaboural do takto stojících aut tak sám v podstatě stojíš a tím pádem se znovu vystavuješ nebezpečí že to do tebe někdo napálí.
Ale samozřejmě, proto se má jet v pravém pruhu co nejvíce napravo aby ten za tebou měl nějaký prostor k manévrování. Když pojedeš rychle tak se zase vystavuješ nebezpečí že do někoho vrazíš. To že jel po dálnici a měl předpoklad že tam nebude prudká zatáčka je sice hezké, ale tak trochu je to lichý předpoklad protože je zase výrazně vyšší riziko že v mlze bude překážka kterou neuvidí.
vyndavat trojuhelnik na dalnici v mlze? SEBEVRAZDA
klasika ruska povaha ... jedu a nevidím. v rusku bych nechtel bejt ani na fotkách.. to same latinska amerika cela asie a cela afrika ... jen izrael je světlá výjimka..
tam sijen občas přiletí nějaká raketa od nepřátel všude kolem 😃
Jestli nezdechl v té plechovce, tak veřejně lynčovat!
Klasickej levoproudař....
  • ntz
  • 02.03.2021 14:30
krasna ukazka demonstrojuci starej dobrej fakt, ze i kdybys byl objektivne ridic co ridi jako schumacher a nebo lauda a budes jezdit jako hovado, tak proste budes bourat .. ja bejt v tom bilym aute do kteryho to zezadu narval tak normalne pudu a dobiju ho tam, zmrda ... tvl, mit tam deti treba, to bych si sel jeste sednout za tezky ublizeni na zdravi (v tom lepsim pripade)
🤣🤣🤣🤣 za volantem těžkej borec viď? ale jakmile borec za tebou přijde ať stáhneš okno, tak si krotkej jak beránek a čumíš před sebe jak pěro z gauče 🥰🥰
ne, za volantem borec nejsem ... mam asi pul mega bez nehody (teda kdyz nepocitam, jak jsem jednou usnul na dalnici) a jezdim vsude na tempomat, takze za mnou nikdo nechodi .. kdyz za mnou jednou borec sel, tak utekl, kdyz jsem vylezl z auta .. vickrat se mi to nestalo .. a ted vyblej par smajliku ty priteplenej joudo ..
ten v tom bílým autě to ani nemusel přežít, tohle bývaj exceletní dekapitační podmínky.
proto si dělám řidičák, až bude umožněno řídit pouze robotům.
Ty jsi robot?
ne kokot
vcera som hral CSGO s rusmi, ich kokotizmus je nekonecny 🙂
Ježíši to je píča. Omlouvalo by ho jedině vlastnictví BMW.
Buzny s BMW zastávající se BMW do mě za 3.....2.....1.....
V neděli jsem jel z HK do Děčína a zpět. Bohužel musím potvrdit, že bavoráčník je diagnóza. A tímto se omlouvám těm 10% slušných bavoráčníků. Skoro by se mohlo zdát, že do těch aut ani nemontují blinkry, a to je jen začátek...
ty budeš asi do smrti buzna bez Bmw
Divím se, že stíháš odepisovat. Myslel jsem, že máš plno práce s nedáváním přednosti, nepoužíváním blinkrů, předjížděním do horizontu,špatným driftováním, pičováním přes zavřené okno, benzínko tuningem atd.
Ale co je zvlastni, tak to asi neni lidma nebo alespon ja si to myslim. Protoze me sestrelil nejakej zkurvenej cobol v mem aute, tak jsem byl bez auta a pujcil jsem si z firmy sluzebni BMW. Musim konstatovat, ze stacilo ujet jen par kilometru a byl ze me stejnej kokot, jako z jinych ridicu BMW. Po navraceni vozu jsem se daval chvilku do kupy, ale uz je to zas OK.
Blinkry jsou až ve vyšší výbavě 😃
BMW..... 2x ..A klidně se zastanu...Stačí se nechovat na silnici jako píča. Auto za to nemůže.
mam, chtel sem nebejt pica, ale jak to clovek nastartuje, jako by se v nem probudil dement toho nejhrubsiho zrna:/