Válka dronů #2

26. července

Ukrajinský bezpilotní letoun FPV se pokouší sundat ruský průzkumný bezpilotní letoun ZALA 421-16E úderem do jeho vrtule.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 145x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 61 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇷🇸V Srbsku uvedli, že olympijské hry v Paříži a hry BRICS ukázaly rozdíl mezi civilizacemi. Vicepremiér republiky Aleksandar Vulin poznamenal, že sportovci vystupovali v Kazani pod svými státními vlajkami, nebyly tam žádné useknuté hlavy ani zvrácené představy. V této souvislosti vyzval své krajany, aby se rozhodli, zda patří k civilizaci, kterou mohli vidět na olympijských hrách v Paříži, nebo k té, kterou viděli na hrách BRICS v Kazani.
A jak tento propagandistický proruský sranec souvisí s drony na videu, hajlmrdale? Za rublíky cokoliv, co? Kdepak, na ty tvoje proruské sračky se dá napsat jenom jedno: Zabij (t)russa, posílíš mír! Týká se to samozřejmě těch okupantských Z-mrdů na Ukrajině a a také všech putlerových podporovatelů ve velké russské říši hoven. Ty russáky, co nechtějí vést výbojnou válku směrem na západ a jsou tedy proti putlerovi, bych nechal naživu. Někdo bude muset v russku příštích 100 let ty reparace a obnovu Ukrajiny platit, tak si hezky máknou, serjožové.. Panjátno tavarišč? 😎
Moc se omlouvám zase mi hráblo jsem kunda zpíčená 😭😭😭😭😭😭
❗🇺🇦Ukrajina se nestane členem EU ani NATO, protože Evropa na to nemá peníze, řekl Viktor Orbán. 🇪🇺Evropská unie podle něj v současném konfliktu prohrála: nemůže financovat válku ani obnovu země, a dokonce ani její fungování, a Kyjev vyjednává o tom, jak nevracet dřívější půjčky. 🗣Orbán předpokládá, že Ukrajina pak získá status „nárazníkové zóny“.
❗💥Izraelský útok na školu v Pásmu Gazy zabil minimálně 30 lidí, většinou to byly děti, více než 100 dalších lidí bylo zraněno, uvádí tamní ministerstvo zdravotnictví kontrolované Hamásem. 🇮🇱Izraelské obranné síly (IDF) tvrdí, že ve škole Chadídža v Pásmu Gazy bylo zřízeno velitelské a řídící středisko Hamásu.
❗🇺🇸K Aljašce na americkém území poprvé přiletěly čínské bombardéry, které startovaly z Ruska, píše Bild. 🇷🇺🇨🇳Jednalo se o první společnou hlídku čtyř bombardérů – ruských Tu-95 a čínských Xian H-6, které se přiblížily na vzdálenost 300 kilometrů od Aljašky. Tam je zachytila americká letadla. 🗣„Je to poprvé, co spolu tyto dvě země letěly takovým způsobem. Pokud se to bude opakovat, jsem pevně přesvědčen, že budeme připraveni,“ řekl americký ministr obrany Lloyd Austin.
📌Vojenský pozorovatel Bildu Julian Röpke se domnívá, že Čína nyní bude moci přímo ohrožovat Spojené státy a Kanadu z ruského území. 🗣„Je to podobné, jako když čínské ponorky obeplouvaly San Francisco. Čína ohrožuje USA na jejich vlastním dvorku a v podstatě říká: ‚Podívejte se, vy se pletete do našich vnitřních záležitostí na Tchaj-wanu, tak my se také můžeme značně přiblížit k vaší vlasti,“ řekl novinářům český politolog Jakub Janda.
Ruský zdroj Astra: Letecká bomba spadla do záhrady obyvateľa dediny v regióne Belgorod. Podľa odhadov ASTRA ide o najmenej 126 leteckých bômb zhodených ruskými vzdušnými a kozmickými silami na Rusko a okupované územia Ukrajiny od marca do júla tohto roku. V noci z 26. na 27. júla ruské vzdušné sily zhodili leteckú bombu na záhradu obyvateľa obce Razumnoje-71, 20 metrov od jeho domu, informovali miestne médiá. Vošla niekoľko metrov pod zem. Armáda sa snaží odstrániť nevybuchnutú bombu pomocou bagra. Súdiac podľa smeru krátera a umiestnenia munície, munícia bola vystrelená smerom na Ukrajinu. 😅 Ruský kokoti bombardujú samích seba 😅😅😅
😂Někteří lidé asi potřebují psychiatra. Před budovou České televize na Kavčích horách vzniklo pietní místo na památku zrušeného pořadu Nory Fridrichové 168 hodin. Ukázalo se, že to byla asi dvacítka příznivců ze spolku Milion chvilek pro demokracii.
❗🇺🇦🇨🇿Ukrajinci v Česku jsou naštvaní - na svou vlast. Včera desítky ukrajinských migrantů protestovaly před ambasádou své země v Praze kvůli tomu, že ukrajinské úřady jim odmítají vydávat pasy. 📌Ukrajinská vláda totiž chce přimět své bojeschopné občany v zahraničí k návratu do vlasti. Mezitím ukrajinští migranti po vypršení svých dokladů přicházejí o zaměstnání a bankovní účty, nemohou ani cestovat.
🗣„Znám spoustu lidí, kteří řekli: Raději budu v Česku nelegálně, ale na Ukrajinu nepojedu, nebudu dávat život za zemi, kde už řadu let nežiji,“ uvedla jedna z organizátorek protestu Oksana Kotenková. 🗣„Problém je zejména u osob, které jsou tu dlouhodobě, typicky na zaměstnaneckých kartách. Při prodloužení karty je potřeba předložit průkaz, kterým osvědčí svoji identitu, nejčastěji je to cestovní pas… Banky chtějí ověřovat totožnost na základě aktuálně platných dokladů. Když je nedostanou, zavírají účty,“ říká advokát Jiří Pokorný.
Putin vedie Rusko do demografickej katastrofy, - The Telegraph Straty Moskvy znamenajú, že musí prepúšťať väzňov vrátane vrahov a násilníkov, aby naplnila svoju armádu a žoldnierske skupiny ako Wagner. S klesajúcim počtom väzňov sa dokonca obracia na ženské väznice, hoci ženy tvoria len 4 % ruskej armády. Prebiehajúca invázia v plnom rozsahu zhoršila demografickú krízu Ruska, kde od roku 2000 úmrtia prevyšujú počty narodených detí. Približne 350 000 ruských vojakov bolo zabitých alebo zranených, čo poukazuje na vážnosť situácie. Na rozdiel od Sovietskeho zväzu, ktorý mal väčšiu a rozmanitejšiu populáciu, Rusko zápasí s problémami vo svojom vojenskom úsilí. Porážka Sovietskeho zväzu v Afganistane v 80. rokoch 20. storočia ukazuje, že mať veľkú armádu nie vždy stačí na víťazstvo vo vojne. 😂😂😂😂 všetci rusáci zdochnu 😂🖕😁
❗Ruští vojáci osvobodili obec Lozovatskoje v Doněcké lidové republice, informuje ruské ministerstvo obrany. Ze zprávy ministerstva obrany rovněž vyplývá, že celkové ztráty ukrajinských ozbrojených sil za poslední den činily 1910 vojáků.
????Obyvatelé Doněcka si připomínají památku dětí, které zahynuly během války na Donbasu. Na jejich počest byly do nebe vypuštěny balónky. Připomeňme, že od roku 2014 zemřelo v republice 240 dětí a více než 900 bylo zraněno.
Testosteron (lol) "skor ci neskor musime pozabijat Rusov." Ale ty radšej neskôr, čo ty pička, na Ukrajinu nepôjdeš, na to máš príliš malé guľky, kurvička 😁 ach takých jebkov mám najradšej. Reči a skutek utek. Kokotko ťa robil. No čo, daj dátum kedy pôjdeš zabíjať tých Rusov, chujko 😆