Válka na Ukrajině #128

21. března

Ukrajina: Ukrajinský dělostřelecký granát zabíjí ruské vojáky v jejich zákopu.

7.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 12 350x Hodnocení: 7.6/10 Komentářů: 113 Kategorie: video

Značky: smrt , pov , rusko , válka , ukrajina , exploze , výbuch , granát , dělostřelectvo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Si Ťin-pching uvedl, že s Vladimirem Putinem udržuje úzké vztahy již 10 let a je s ním v kontaktu ohledně strategických otázek. Čínský lídr označil rozhovory s ruským prezidentem za produktivní. Taky uvedl: - Rusko-čínský obchodní obrat vzrostl za 10 let o 116 %. - Dohodli jmse s Vladimirem Putinem o posílení obchodu s elektrotechnickými výrobky a ropnými produkty - Čínsko-ruské vazby mají zásadní význam pro moderní světový řád - Zvýšení obchodního obratu umožnilo Rusku a Číně dát impuls socioekonomickému rozvoji - Rusko a Čína zajistí bezproblémovou logistiku a dopravu - Čína a Rusko budou jako členové Rady bezpečnosti OSN i nadále dodržovat normy mezinárodních vztahů založené na Chartě OSN -Čína podporuje mír a dialog při řešení konfliktu na Ukrajině -Peking se řídí cíli a zásadami Charty OSN při urovnání situace na Ukrajině a zachovává objektivní postoj.
  • Okay
  • 21.03.2023 21:36
Neres to.Tady se proste fandi,pyco,mozek off a piivo on.Draha elektrika-za to muze Putin.Draha ropa-za to taky muze Putin.Drahy auta-Putin.Pocasi-Putin.Dulezity je,ze v televizi je pravda a pivo je jeste porad levny.
jasný, už jedu jen ze setrvačnosti, kvůli tomu jak se ty kundy bez argumentů rozčilujou... nebýt většinu času co se tu ukážu v práci, tak nějak asi ani neztrácím čas 😂 pro někoho za vše může Bureš, ale agent Pávek a pětislepenec je pro někoho banda bohů a jak píšeš, dalším obětním beránkem je Puťka 😂 někdo dokonce věří, že si Rusko zničilo plynovody do Evropy 😂 jen teda otázka kam tahle radikalizace společnosti povede. Ukrajinci docházejí, bude potřeba nový maso do mlýnku.
Amici nejsou blbi,pokud bude sebemensi sance to tady podojit v zajmu zachrany dolaru,tak to udelaji.Nemusi posilat Cechy na UA,klidne treba postvou Cechy proti Polakum,nebo cokoli jinyho.Jde hlavne o zajmy...Lidi cumi jak ovce na valku na UA a pritom jim okolo ovcina behaji typci se sirkama.Co ale vubec nechapu je,proc Cesi nejdou vlastni cestou,jako treba Madari.Slepe se fandi strane,ktera na nas uplne sere a jen nas doji,proti strane,ktera nas ma taky fpici.
většina Čechů by chtěla aby vláda hájila ceskyt zájmy... bohužel máme Amíci dosadili protektorátní vládu a ta jim jde na ruku i přes odpor lidí co tu žijí.. zadání bylo zničit ekonomiku, udělat z lidí závislý na státu a přesně podle takových notiček námi Fialenko zachází. Až nebudou mít tyhle dementi co žrát, tak se třeba proberou, jenže to už bude dost možná pozdě.
*bohužel nám Amíci dosadili
Tem mene hloupym by stacilo, kdyby si precetli Fialovy predvolebni sliby a srovnali to se soucasnosti. Jenze jim staci, ze Fiala stanovil univerzalniho vinika a tim padem maji ve veci jasno. Ti umrou blbi.

Zobrazit celou diskuzi