Venice Carnival 2019

08. března

16.2.2019-5.3.2019, Benátky, ITÁLIE: Benátský karneval je jeden z největších karnevalů na světě, který ročně navštíví přes 3 mil. lidí. Jeho tradice se datuje do 12.století a je znám pro své typické masky. Ty představují konkrétní postavy, mají svá pojmenování a jejich nositelé se většinou lišili druhem vykonávaného povolání či společenským postavením. Původ mají v tradičním italském divadle – tzv. Comedii dell´Arte.

8.3 /10

košík

Zhlédnuto: 22 028x Hodnocení: 8.3/10 Komentářů: 52 Kategorie: galerie

Značky: festival , tradice , kostým , itálie , evropa , benátky , maska , karneval

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tolik detailů... krutý krutý!
To musí být solidní turistický peklo. Benátky jsou takvoej turistickej park i normálně, během tohohle to musí být strašný.
presne. Hovno romantika, predrazeny prelidneny kyc s hromadou seroucich drzych holubu, co lezou skoro do drzky, kdyz zerete. Stacilo 1x v zivote..
jak hovno romantika,normál,ne?Ty žereš?
Presne, preplnené mesto ako Karlův most. A v reštaurácii ako osol otras sa. Predjedlo, hlavné jedlo, dezert, kávička. Nedáš si dezert s kávou? Rovno účet na stôl a vypadni, vonku čakajú ľudia v rade na tvoje miesto. Hnus. Zlatá Sicília, môj druhý domov, to je pravé Taliansko, kde ťa od stolu nevyhadzujú a barista ťa pozná po mene.
Asi drahá záležitost takový kostým to v sekáči nekoupíš
No jen si představte že si nabalíte nejakou takovouhle slečnu. Zaprvý ani nevíte co je pod tou maskou a doufáte že to není chlap. Za druhý, když dojde na sex tak ji jen půl hodiny svíkáte. No prostě nevidím v tom žádný přínos....
Si asi pletieš s Thajskom vole 😃
A nakonec až to stvoření vyslečeš, tak nahmatáš transvetistovi koule 😃
Obr č.2 vypadá jak Dáda Patrasová.
Přesně to jsem chtěl napsat 🙂 Touché!!!
A obr.č 1 vypadá jak fešák😉
Na šestce ,,Felix'' !!!
Neumíš psát, tak drž hubu !!!
Co to meleš, ty hovnožroute?
do Benatok sa oplati ist, ale si treba dat pozor, lebo tie masky napriklad predvaju niekde za 20 eur a niekde za 3.50. ale do Benatok ked idete, tak furt sa to oplati, to je historicke mesto, aj hajzel na stanici ma 1400 rokov. Ale napriklad ked idete do Prahy, tak sa ojebete uz len ked tam idete, lebo naco by ste tam sli. kazdy druhy barak panelak, divne peniaze za peniaze, podivini, blazni, vietnamci..
To se mi líbí jak pomlouváš Prahu a jsi Slovák , barane s Bytče , napiš nám něco o smradlavé Bratislavě ať jsme chytřejší.
nie si vobec konzistentny, ako moze baran z Bytce napisat nieco o smradlavej Bratislave, kup si GPS
A proč by jsi nemohl napsat něco o svém hlavním městě když jsi tam po dálnici za dvě hodiny ?? aha na to musíš mít auto , už jsem to pochopil , promiň 😉
ty vies nejak presne, chodis tam na salas?
Neblázni, Benátky sú kolotoče, tam sa fakt neoplatí ísť kvôli ničomu, jedine že ťa baví chodiť dookola v tlačenici. Čo máš proti Prahe? Krásne mesto aj napriek tomu, že tam žije pokokot pražákov.
A právě ti pražáci jsou hlavní problém Prahy 😃