Vrah ubitý ihned po vraždě

09. listopadu

8.listopadu 2017, Sao Paulo, BRAZÍLIE:  41letý Jose Francimildo de Araujo ubodal svou 33letou ex-přítelkyni Elizabeth Pinto de Oliveira a ještě zranil její 43letou kolegyni z práce. Ihned po činu byl ubit  k smrti nasraným davem. 

9.5 /10

košík

Zhlédnuto: 25 697x Hodnocení: 9.5/10 Komentářů: 62 Kategorie: hnus

Značky: vražda , brazílie , krev , ubodání , sao paulo , láska , zmrd , ubití , trest , lynč , dav , jížní amerika

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Mně osobně je z tohoto na zvracení. Jak dav lynčuje jedince. Jak i ten největší slaboch a špína si jde kopnout, když za ním stojí dav. To je nejprimitivnější jednání, bez ohledu na tom, co oběť davu spáchala.
lidový soud za tepla, u nás by zas všichni dělali že nic neviděj
Souhlas i nesouhlas. Že nic neviděj, lidi dělaj všude, čím víc jich je na místě činu, tím víc to dělaj, protože je to psychologický chování davu. Já bych byl radši, aby tohoto zmrda zatkli a odsoudili. Oni by si s ním vězni už poradili po svým a že to brazilští vězni uměj.. Ale na ulici by se toto dít nemělo.
ty picus takhle to ma vypadat, za vrazdu smrt
Možná by Ti v rozhodování pomohlo, kdyby ta vykuchaná byla Tvoje dcera.
Jiny kraj jiny mrav. Jenom si nejsem jisty pokracovanim celeho pribehu. Ti co toho typka zabili jsou jasne natoceni na video. Byt to u nas nebo v EU, tak jdou brucet za vrazdu, i kdyz by s tim vsichni i soudce musel byt ztotozneny. Vubec to neodsuzuju, a stare praco oko za oko, zub za zub bych v nekterych pripadech uvital. Pak si v EU nekteri vezni jeste sterzujou na stravu atd. Takove hovado do uranovych dolu o kurce chleba a hrnku vody na den.
Aby ses neposral, květino. Koukni na mimibazar.cz, tam to snad zvládneš. Ju?

Zobrazit celou diskuzi