Výbuch plynu v Prešově

06. prosince

6.prosince 2019, Prešov, SLOVENSKO: V paneláku na prešovském sídlišti 3 došlo někde mezi 9. a 12.patrem k výbuchu plynu. Zatím je potvrzena jedna oběť - muž, který skočil z hořícího bytu. Exploze nastala dnes po poledni a hasiči momentálně bojují s ohněm. Zřítila se konstrukce schodiště a hrozí pád celé budovy. Několik osob je uvězněných na střeše. 

9.0 /10

košík

Zhlédnuto: 25 863x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 101 Kategorie: galerie

Značky: destrukce , oheň , slovensko , přešov , exploze , výbuch , plyn , požár , sídliště , panelák

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
vsichni cobolaci co neco umi delaji na stavbach v cesku, plynovody pak opravuji takovi experti
  • Aim9
  • 07.12.2019 16:56
Na stavbach mate ukrajincov. Asi tazko tam budu slovaci, ked dostavaju vyssi plat ako cesi ... ibaze by na tych stavbach boli cesi a podavali im tehly.
Čobolaci nic neumí i ty Tatry jsme jim museli postavit my
Krom vrtání v plynovém potrubí umíte hovno
Kecáš z hladu, pastevče. 🐑
UTFG a potom pozbieraj hovna, nech si uzitocny češko
aka banda primitvnych curakov sa tu odbavuje. sa cudujem, ze vas zmrdov ako spermadillo a pod. este nezabanoval kosik
tahni cobolska mrdko, kdyz je to v africe tak se tady smejes jak pica a teď jsi dotceny, vypadni
Nelez na český stránky a budeš mít klid vole
Ty nula, ja som není zdegenerovany ako ty, co ta mamka mala s čoklom. Prečo by som sa mal na tom smiať? Buznicka
Ale čo? Ja môžem liezť kam chcem, ešte taký kokutek ako ty mi bude rozkazovať, nie? Haha
Jen se tu vyplač ukřivděnej čoboláčku
Ja som není ukrivdeny. Len nechápem ten váš hejt. To naozaj akože prajete druhému smrť, aby zdochol? To ti príde normálne?
Čakal som takú odpoveď. Ani sa nedivím, keď si zrejme absolvent vysokej školy života
Souhlasím s tebou bender, akorát ve dvou případech ti tam autokorekce hodila slovo není. I když, to jsou asi jediný dvě věty, s kterejma souhlasím.
Zavři hubu ty ufňukaná sračko, když se něco stane jinde, tak sem píšeš tou vaší hatmatilkou rádoby vtipný hovna, ale když je to v tý vaší prdelní zemi, tak seš najednou vlastnenec, ty Štefániku pomrdanej. Všem tady jenom ukazuješ jaká seš slabá nula, drž už tu od hoven a brynzy umazanou tlamu!
Blbost, plyn fuel cant melt beton beams.
přesně má slova, ten výbuch navíc zničil nosné schodiště a dům přesto stojí i po 24 hodinách
to by sa ciganom nestalo 😉
  • hnis
  • 06.12.2019 21:09
neni platič - neni plyn
Když umíraj lidi, je to tragédie. Když umíraj Slováci, je to vtipný a prospěšný pro Evropu.
Ze Slováků si děláme legraci pro jejich zaostalost a zálibu sexu se zvířaty, ovšem nepřejeme jim nikdy nic zlého! Tak s těmahle kecama jdi prosím do prdele.
  • Spec
  • 06.12.2019 20:51
Len som ti chcel povedať že si medzinárodný kokot,maj sa na piču ty jebo retardovaný
  • hnis
  • 06.12.2019 21:05
keby si zdochol ty, tak by ani pes neštekol, ktoreho šukavaš s tatkom, lebo si len česke neužitočne hovno a nikto by si to ani nevšimol.
Haha, díky ze potvrzujete to, co jsem napsal - čech tady napsal docela trefnej a vtipnej koment a debílci ze slovenska jen vyhrožujou a přejou mi smrt. Je to přesně tak, jak jsem řekl. Jste jenom hloupí, trapní, chudí (myslí, tělem i kontem) a nepotřební lůzři. A už vám nebudu odpovídat, nezasloužíte si moji skvělost 😉
Skap
Drz hubu vymrdanej kretene nejsi vtipnej ani zajimavej...mas jediny stesti ty uchylny prase ze nejsem admin protoze ty bys mel uz permaban....nechapu proc si tu kosik vydrzuje takovy pokriveny kokoty mas jediny stesti ze uznava svobodu slova za to palec hore u me vsak odsad podsad...nazory povoleny vsechny ale tyhle ,,srandicky,, za to bys mel dostat granata pres ten tvuj tupej rypak.
Aha takze ty si jeste dokonce uplne hloupej kreten kterymu musim vysvetlovat tak banalni vec jako zlo zlem a jak ty na ne oni na tebe a takovy ty klasicky zivotni pravidla...ty noumo ty si prvni kdo si zacal tak tu nefnukej jak tepla buzna ze ti prejou smrt...ne oni ti jen oplaceji stejnou minci ty hloupe,neinteligentni,uchylny,primitivni podradnej clovece.
Přiznej se, že si taháš při psaní těch píčovin za pindíka? 😉 Ty padavko...
Pico ty si drsnej jak tenkrat Mira z 8.B...mentalne na tom nejspis budete dost podobne.Sracove jako ty by se meli mlatit nez by se z nich to zmrdtvi a ubozasctvi vymlatilo...u tebe by nejspis doslo ke smrt protoze si uz jen dno bez niceho..nad tebou uz nic neni jen kus smrdlavyho hovna kam se mozna jeste muzes dostat a pod tebou uz nic.Gratulka
Ono když si dáte během dne fazole, květák, hrachovku a večer v posteli produkujete metan, nic netuše si dáte cígo před spaním, poslední ten den i v životě.
Dle svědků plyn byl cítit všude dlouho předtím a u domu probíhaly výkopové práce kvůli opravě. Pravděpodobně to blaflo dole a trubkami, naplněnými plynem, jako komínem vylétl plamen až nahoru a tam se to roztrhlo a sejmulo horní patra. Nejlepší je kliknoup pro ověření příspěvku na obrázky hydrantu 😃
No když vidim ty betonové obvodové panely odmrštěné výbuchem z několika pater, trosky rozmetané stovky metrů daleko, tak to musel být pořádnej výbuch. Kdyby to byl cihlový barák, jaké se často staví dnes, tak už je stopro na zemi
Tj. Ten barák musel byt plynem naplněnej jak pouťový balónek. Divný, že to nikdo necítil, Ten plyn tam musel utíkat x hodin, aby udělal tohle.
Navíc je dost možný, že únik plynu byl na hlavním rozvodu v přízemí. Ten oheň by tomu nasvědčoval. A schodišťovou šachtou pak vystoupal do posledních pater, kde se hromadil.
Plynem to cítit bylo už z venku, na CRo byl rozhovor s nějakou babkou, která šla i přímo za těma dělníkama jim to říct a ty ji poslali dopici, že na to jsou normy a vše mají ohlidane.
Jj, to jsem pak taky četl ve zprávách. Měla se vysrat na ty debily a rovnou volat havarijku plynáren, či hasiče. V tom baráku musel být neskutečný smrad z plynu, když výrazně překročil spodní mez hoření/ výbušnosti. (4,3% v objemu vzduchu)
ty seš jak vyšetřovatel leteckých nehod čoveče😄
Ten náš je těškej a drží se u země.
A šetření teprve začalo, fake babka má jen uklidnit veřejnost bezprostředne po výbuchu.
Však to říkali v televizi, že panelák je na takový výbuch stavěný a že to odmrštilo jen panely, které nejsou nosné.
Plyn už syčí z trouby ven, jak doufám budeš spokojen... Vánoce Lucie Bílé
.. na zemní ještě nebyl připojen, řeč je tam o otravě svítiplynem, aničko.
Veselé Vánoce.... 😣