Vyplavený tuňák

22. prosince

SKOTSKO: Dvoumetrový tuňák obecný, který byl po bouři Deirdre nalezen na břehu ostrova Sanday ve skotském souostroví Orkneje.

9.1 /10

košík

Zhlédnuto: 23 319x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 34 Kategorie: příroda

Značky: ryba , zvíře , bouřka , počasí , bouře , příroda , tuňák , skotsko , evropa

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Rybí žena....
Riomáreinsalatisimekokotdohuby
Hezky si ho prolédněte, děti, brzy to bude vyhynulý druh, díky masovým masakrům.
Jen doufam, ze to nevideli pratele z holywoodu, jinak bude pristi rok v kinech Tunado nebo MegaTunak versus giant sardinka.
https://www.csfd.cz/film/343017-zralokonado/prehled/ https://www.csfd.cz/film/258268-megazralok-vs-obri-chobotnice/prehled/
Idiot 😄 😄 😄
Neznal jsem ale rip
Místní osazenstvo by mělo jít dělat forenzní psychology. Takhle z jedné fotky seskládat celý psychologický profil holčiny.. klobouk dolů pánové. Jako vždy jste ale ze sebe udělaly totální kryply. Tady máte link na její facebook, a na profil na webu svého zaměstnavate https://www.facebook.com/emma.webb.3367 , http://www.cruiseshipenrichment.net/speaker.asp?ID=78273249&DisplayStatus=1
Ale nebojte, pánové, já vám rozumím. Od lidí, kteří nemají ambice zanechat za sebou svět lepším místem přece nemůžu čekat rozumy.
Ty jsi ale kokot 😄
Tobe asi chybi smysl pro humor kdyz nechapes tyhle stranky 🙂
Tvoje máma je kokot 😕
Když napíšeš "pánové" a hned na to "udělaly", tak nejsi o nic menší kripl 😉 😄
Díky za upozornění na chybu. Bohužel to ve výsledku opravdu nic nemění.
Ale jo, mění, jsi ještě větší blbec, než jsme doufali.
Nech toho 😞
a pica se snim musi takhle vyfotit... hlavne ze ma na sobe "teplakofku" ...takhle si presne predstavuju typ slunickare kterej je vlastne jen "pozer" pojebanej...
Když by je nelovili před dosažení této velikosti nebylo by to nic extra. Ale oni je teď mnohdy loví ještě dřív než se rozmnoží, takže za chvilku nebudou vůbec. A to po válce byl prý tuňák nejlevnější maso.
"Dosahuje běžně délky 2–2,5 metry při váze mezi 225 a 250 kg. Tuňák loví menší ryby, a to často i ve velkých hloubkách."
Rimmer: 12. století incident v Burgundsku, kdy pršeli sledi