Výsadek vojenských terénních vozidel Humvee

05. listopadu

USA: Letci USAF ze 16. letky provedli výsadek osmi vozidel Humvee z letadla Boeing C-17 Globemaster III. Jejich cílová zóna byla Fort Bragg v Severní Karolíně.

9.1 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 21 626x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 48 Kategorie: technika

Značky: usa , army , letadlo , létání , armáda , humvee , cvičení , výsadek , padák

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Na misi v Kosovu jsme takto shazovaly vétřiesky a dávaly to v pohodě i bez padáku.
Ale že jste jim podhustili gumy už nepřiznáš.
Stejně je to docela šlupka, když to dopadne, ale Humvee podloženej papnduklem to asi zvládne.
Jedno auto by mi mohlo přistát na zahradě. Měl bych alespoň novější traktůrek do lesa.
Musím zabít očka ůííííí a musím ho potrstet ůííííí
A komu tím prospejete? Druhé straně?
Tak když si vezmu rychlost letadla, tak jsou ty Hamry rozházané na ploše velké jako ČR 🙂 🙂 🙂. A Nechtěl bych byt jednotka od ostravy a muset si dojít pro sveho hamra do Plzně 🙂.
Ty už radši nic neber.
Kde kupuješ matroš? Taky chci 🙂
A uvědomuješ si že by to letadlo muselo letět rychlostí kolem 70 000km/hod?? 😃 😃
No ted sem to přepočítal a bylo by to spíš tak 100 000km/h a to rekord náky sondy kterou posílali do vesmíru je 60 000km/h.
to jsou ty nové drony z Amazonu?
Pěkné no, to muselo být rozjebaných humrů než to vychytali.
Kdysi tu bylo video, kde to nějaký logista při nakládce a upevňování padáků zkurvil a snad 3 nebo možná víc humwee se rozjebalo o zem.
třeba měl na jedné z výplatních pásek napsáno "AM General"
a kde je ten kundolap?
Třeba to byl úplný kokot.
https://www.youtube.com/watch?v=soQulLVbZyI&ab_channel=USATODAY
Nevím, proč se to řeší tady, ale skutečně došlo k podvodu 😃. Michigan, WIsconsin....Trumpovo legální team je není u soudu a doufám, že to dostane vrchní soud. Přepočítávací středisko, který mělo zavírat v 10 večer a otevírat v 10 dopoledne, najednou přispělo...kolik to bylo...140...? 180 000 hlasy pro BIDENA a ani jeden pro Trumpa? Ve 4 ráno? Asi ne 😃. Navíc jsou i nahrávky, kdy to přivážej v mrazácích v neoznačenejch autech....
kdyby mě zajímaly tyhle fake píčoviny, tak si pustím trumpův kanál. jestli k tomu nemáš zajímavý audiovideo link související s fortem, tak s tím jdi do prdele
Hlavně jestli byl alespoň jeden z vás čůráků někdy u některých českých voleb - jakýchkoliv, že tu tak řešíte tyhle hovna. Dost o tom pochybuju.
Kdyby ano tak by byl Andrejka pořád na Zlovensku.
to není úplná píčovina, Trump není úplný dement a ví, že korespondenčně hlasují spíše demokrati, a tak se snaží tneto mazaný lhář a podvodník ovlivnit volby předčasným zastavením počítání.
a nemyslel jsi spíš předčasné ukončení sčítání ?
ty mrazáky to byly taxíky coviďáků
Di s těma dědkama do prdele. Tohle je video o volbách?
Tvuj slepici mozecek se chytil na ukazkovej hoax. Ty cisla maji prohozenou posloupnost, prepocitali se v desetinne carce a nasledne chybu opravili. To cele se stalo v redakci nejakyho media a ne v oficialnim scitani.
Ne, nehlasujou korespondenčně demokrati, z jednoho prostýho důvodu ty vypatlanče. Nevěří těm obálkám stejně, jako tomu nevěří íTrumpovci. A byli navíc tak natěšený na to, že to hoděj Bidenovi, že to odvolili první den. Balloty jsou jeden velkej podvod. Nemusí se kurva ani shodovat podpis a kolikrát volí i mrtvý lidi. Jenže seš moc tupej. Derp
ve 4 ráno je v Michiganu 10 večer..a ve Wisconsinu 9 večer
Fort Bragg, zajímavé, tam jsem ještě nebyl. Kdybych byl, asi by se jim to nelíbilo, natož kdybych si to ještě fotil. Ale už není třeba.