Zastřelení herečky Vanessy Marquez

05. března

30.srpna 2018, Pasadena, USA: Policejní oddělení South Pasadena zveřejnilo video z incidentu, při kterém byla v kalifornské Pasadeně usmrcena 49letá herečka Vanessa Marquez. Ta byla u nás známá jako zdravotní sestra Wendy Goldman ze seriálu Pohotovost. Vanessa se delší dobu potýkala s psychickými problémy, které toho dne přinutily sousedy k zavolání policie. Důstojníci herečku našli zabarikádovanou v domě a později byli svědky několika jejích záchvatů. Přivolán byl i psychiatr, ale herečka vytáhla zbraň a nabádala policisty, aby ji zastřelili. To se nakonec i stalo. Později se ukázalo, že herečka držela jen atrapu zbraně na plastové kuličky. Úřad okresního zastupitelství v Los Angeles rozhodl, že policisté jednali v sebeobraně. V únoru 2019 podali právníci zastupující její matku na město žalobu, ve které jsou policisté obviňováni z nedbalosti, protiprávního vstupu, neoprávněné smrti, spiknutí, nezvolání okamžité lékařské péče a porušení zákona Bane (který zakazuje násilné činy z důvodu rasy, barvy pleti, náboženství, rodového nebo národnostního původu).

 

Marquez ukončila hereckou kariéru kvůli zdravotním a psychickým problémům a většinu času trávila zavřená doma. Aktivně se zapojovala do kauzy #MeToo a tvrdila, že v seriálu Pohotovost skončila kvůli sexuálnímu obtěžování. V říjnu 2017 obvinila George Clooneyho, že jí pomohl k vyhazovu ze seriálu poté, co si stěžovala na sexuální obtěžování od vedoucích pracovníků. Clooney obvinění popřel.

7.5 /10

košík

Zhlédnuto: 25 533x Hodnocení: 7.5/10 Komentářů: 42 Kategorie: video

Značky: usa , hračka , policie , zásah , akce , psychopat , bodycam , zastřelení , sebeobrana , celebrita , blázen , kalifornie , sebevražda , sebevražedkyně , herečka , záchvat

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
"porušení zákona Bane (který zakazuje násilné činy z důvodu rasy, barvy pleti, náboženství, rodového nebo národnostního původu)." v tu chvíli bych je hned poslal do píče.
Prý se chtěla zůčastnit pořadu: Máte doma uklizeno ?
Teď nebude nikdo uklízet odpadky na ulici 😐
Takže ženská psychicky totálně mimo která měla ze života peklo byla poldou zastřelana v jeho sebeobraně a její matka ještě chce zkurvit život tomu poldovi za to že odprásknul naprostou trosku? Pokud ho odsoudí tak by si matinka asi taky zasložila pěknou nakládačku.
seš kretén
samej závistivej čurák bez špetky empatie tady je. vězte, že lidi jako vy jsou zbyteční
Vybrala si svuj osud, ne kazdemu se dostane tohoto privilegia
Byla priznivce MeToo, takze zadna skoda
Zarťanka....
Se nedivím, že měla psychické problémy. Žít v takovém chlévě z toho by i mně přepnulo. Možná stačilo uklidit.
mal vypáliť na ňu dávku z ťažkeho gulometu..
Hezkej byt