Zbitá manželka

03. března

MAĎARSKO: Bernadett Orosz byla loni v listopadu v Miskolci napadena svým manželem Ištvánem (bývalý plukovník v armádě). O dva dny později zveřejnila snímky svého obličeje na Facebooku, kde měl příspěvěk více než 19 000 sdílení. Opilý manžel ji bil a škrtil a po incidentu si údajně nic nepamatoval. Bernadett utrpěla například zlomeninu nosní přepážky nebo prasknutí bubínku v levém uchu. Manželé, kteří se poznali na seznamce a jsou spolu od roku 2017, se nyní vzájemně soudí o 5 mil. forintů (377 tis. kč) - Bernadett za ublížení na zdraví a psychickou újmu, Ištván za zveřejnění fotek na internetu, po čemž mu lidé nadávají a vyhrožují. Muž je obviněn z ublížení na zdraví, ale řeší se lékařské zprávy - podle té, co má Bernadett, utrpěla 35-40 různých zranění a její život byl v ohrožení, Ištván si zase nechal vypracovat svou, podle které utrpěla 3-4 zranění a její život ohrožen nebyl. Ištván prý v minulosti zbil i svou bývalou manželku a sestru. Bernadett byla zbita vícekrát, ale bála se ho udat, kvůli jeho vojenské hodnosti. Poslední měsíce před incidentem měl Ištván poměr s jinou ženou.

Bernadett se nyní aktivně účastní boje proti násilí na ženách v celé Evropě a chce po maďarské vládě, aby ratifikovala Istanbulskou úmluvu (Úmluva Rady Evropy o prevenci a potírání násilí vůči ženám a domácího násilí).

 

Její profil: https://www.facebook.com/bernadett.orosz.18

5.8 /10

košík

Zhlédnuto: 33 235x Hodnocení: 5.8/10 Komentářů: 84 Kategorie: galerie

Značky: zranění , útok , nakládačka , alkohol , opilost , obličej , maďarsko , evropa , násilí , manželé , násilník

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tak zkoušela neuklízet a po čtrnácti dnech začala vidět na jedno oko.
Ištván vypadá, že bude tvrdej a pravej chlap
  • Aim9
  • 17.03.2020 15:37
a zaroven slaboch, ak bije zenu.
Co řeknete ženě s dvouma monoklama ? Nic . Už jste ji to řekl dvakrát .
Pravda je vždy uprostřed takže bych ještě zavřel oba lékaře kteří vypracovali ty posudky za to že ani jeden neuvedl správná data.
nechci to nijak zlehčovat, ale první čeho jsem si na jejím ksichtu všiml, bylo to hrozné tetované obočí...
  • Sker
  • 04.03.2020 13:22
dobytek
Kazdy, kdo se o to trošku zajímá ví, co za demonsky paskvil je Istambulská úmluva. Většina lidí o tom nemá páru. To potírání násilí je jen záminka.
Jo on podal žalobičku za zvěřejnění jeho fotek? Tak to já bych jeho držku vyvěsil na každým rohu a k tomu napsal, že tahle mrdka nesmí mezi lidi a jak ho někdo potká musí mu jebnout tyčí přes hlavu. Jinak smlouva, která se jmenuje po nejšpinavějším městě v nejšpinavějším státě je sama o sobě o hovně samozřejmě.
udělal bys mu hovno ty Internetový hrdino. By tě chytil za rypák, že by sis posral nohavicu.
Hnusná byla už před tím. Istvan k tomu měl určitě svůj důvod
za to obočí bych ji jednu flaknul taky...ne jak se říká..ženu ani kytkou neuhodis.ale o květináči řeč nebyla