Zdemolované město Rafah

18. června

Rafah, Pásmo Gazy: Izraelský buldozer demoluje další dům.

8.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 807x Hodnocení: 8.3/10 Komentářů: 53 Kategorie: video

Značky: izrael , palestina , válka , demolice , město , pásmo gazy , buldozer , trosky

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Když na vás soused denně pálí rakety a pak k vám vtrhne a pozabíjí kus rodiny, tak nezbýva nic jinýho, než souseda hnát od plotu co nejdál a jejich základny zahrnout do závalu. Izrael 💪
  • kasx
  • 23.06.2024 14:55
Škoda že nepopravili doma na gauči tebe s tvojí pochcanou rodinou, když to nechápeš.
  • kasx
  • 23.06.2024 15:03
🗡
chcípni chcanko zbytečná
samej proruskej degenerát tady ...aby jste vsichni pošli na mor chcanky zkurvený...
Cože ty svině ? 🗡🗡🗡
i hovno na podrážce má větší cenu než taková ubohá existence jako jseš ty 🤡
Nechápu jak někdo nepochopí izralelskou okupaci, ste oba trapný dementi.
ja se ti nedivím že to nechápeš, páč jseš prostě idiot .
Palestinci maj oproti tobě koule, na to, aby si bránili území. Sráči.
židi tam byli davno před nima ... táhni s muslimama píchat kozy a zmiz už když je máš tak rád
Naše území: 6. - 3. stol. př. n. l. Keltové, 0. n. l. Germáni, před Keltama bezpočet neznámých kultur. Národy jsou v dlouhodobém měřítku v pohybu, že někde byli kdysi Židi znamená co ? Palestinci když se přišli usadit, tak nikoho nevyháněli. Židi mají podle tebe něco jako rezervaci teritoria, po celou dobu své nepřítomnosti ? 🗡kurvo !
Nemám vyloženě rád muslimy, jak říkáš ty, ale vždycky si vzpomenu na STOVKY LET NĚMECKÉHO ÚTLAKU (VE FINÁLE NÁROKY NA PŮDU), TY PRASE VYJEBANÝ !!!
a oni židi někoho vyháněli? 😃 ta země je jejich, vždycky byla a vždy bude ... muslimové jsou negramotný prasata co jen kvičí kvůli každý píčovině a ohání se svojí ideologií jak kdyby to mělo někoho zajímat... mají x svých zemích a úspěšně se serou do dalších po celým světě... jediná muslimská země, která prosperuje je Saúdská Arábie a to jen proto, že tam mají mrdu ropy jinak to jsou všechno totální shitholes včetně smradlavých Turků. muslimové v Palestině měli na výběr... buď se chovat jako civilizovaná společnost a nebo jako negramotný hovada ... teď si hrajou na oběti, i když jim byla xkrat nabídnuta humanitární pomoc..celou Gazu strhnout do základů a postavit tam něco smysluplného a hlavně vykopat muslimkou pakáž
židi tam byli už někde 2000pr. n.l...islamska víra vznikla až 2500let potom...a ani to není tak , že by židi získali svou zemi zpět nějakým nelegálním způsobem..taky by mě sralo kdyby mě někdo po celý generace vykořisťoval, vyháněl a zabíjel..jen proto že jsem žid..za druhý světový dostali takovou čočku, že uz toho měli dost a chtěli mít svojí zemi ,kterou jim násilně muslimové kdysi sebrali ,tak jako se o to snažili ve všech státech kolem středozemního moře..to co teď muslimové předvádí je totálně cringe a nejsou v právu a ikdyby nahodou byli, tak srát na ně.. mentálně jsou ještě v době temna a díky jejich ideologii to tak i zůstane..nulovej posun za ty tisíce let jejich účinkování, podobně jak opičáci v Africe... .
ano židi maji prsty v dnešní době skoro ve všem.. podporují transky a podobný úchylárny..a možná se i snaží destabilizovat naší společnost..ale já se jim kurva ani nedivím..tady nejde o to jestli je pdopruju nebo ne ...ale celý tohle divadlo s Palestinou je fakt k smíchu stejně jako celej vyjebanej islám.. takže ať tam tu pakaz klidne vystrileji i s parchatama a ženskýma.. nemuseli tam být,jejich volba jejich smůla..mrdat na ně, stejně tak i na tebe ty labilní demente
koukni se co dělají muslimové momentálně s Indií.. celá země na sracku,zradikalizovaná islámem.. Indové jsou v podstatě utlačováni ve svý vlastní zemi ..stejnej osud čeká Anglii a kdyz to tak půjde dál,tak i zbytek Evropy... díky tomu ze to jsou islámem vygomovany opice a hlavne diky saudis money dokáží ty svoje špinavý pracky dostat všude ...normalni evropska rodina ma 1-2 děti a jsou rádi ze jsou radi ... islámská pakaz si jich naprca 5-10 ...za chvíli budeme otroky ve svých vlastních zemích
ale vidím u ostatních příspěvků, že podporuješ i Rusko.. takže soudím že jseš totální vymletej loser a já tady akorat ztrácím čas. chcipni chcanko
▄︻デ══━一💥👳
probírka ▄︻デ══━一💥????????♂
Celou zkurvenou Gazu nejlépe spláchnout celou do moře🙏 Sláva Izraeli☝
  • kasx
  • 19.06.2024 01:34
🐷
Ano, máš naprostou pravdu, spláchnout do moře nestačí, celé území je třeba potom zavézt prasečím hnojem (🐷), aby ten muslimský teroristický ksindl ani ve snu nenapadlo se tam znovu usadit a zase škodit! 😎
Ty opravdu degraduješ i ten svůj pojem xenofóbie, na tu nejnižší a nejprimitivnější úrověň.
Je zásadní chybou, ty tupá pochcaná prasečí hlavo, nerozlišovat mezi muslimem na našem území a muslimem někde jinde.
Jaké rozlišování mezi muslimem u nás a někde v prdeloarábii? Oboje jso to kurvy, kteří chtějí nás "nevěřící psy" zotročit, případně vyhladit. Mají to tak v tom svém mein kampf koránu a chtějí a musí se tím řídit!. Proto je nenávidím, z mé strany se jedná pouze o nutnou a nezbytnou obranu! Mně by byli naprosto u prdele, kdyby se starali sami o sebe, šukali v klidu svoje kozy ve stanu, vařili si čaj na velbloudích hovnech a kouřili u toho vodní dýmku, ale doma u nich na poušti!!!
Zase trpím shcizofrenii moc se omlouvám mám male péro a mozeček ptačí velikosti buuuu😭😭😭😭😭
Tak jak nacisti srovnali se zemi Lidice a vyvrazdili obyvatele, to stejne se deje nyni v Palestine. Kdo nechce neveri a bude ukazovat, ze jsou to teroristi, avsak to same delal Hitler u nas.
To je tak vypatlaně retardované, až je to kuriozní. Gazani jsou fundamentalistická lůza věřící v očividné bludy ospravedlňující barabarství naprostýma nesmyslama, což ví každý, kdo jich zná dost, a valná většina palestinských arabů na tom není o moc líp. Srovnávat tuto situaci s námi a Nazi Německem, ještě potom, co předvedli posledně, může jen totálně vymaštěný kretén.
Ten kdo zna historii Izraele x Palestiny tak vi svoje. Izrael si dlohodobe zabira casti Palestiny. Palestinci jsou luza a to co delaji nema v novodobe historii misto, avsak je to vysledkem dlouhodobeho teroru Izraele. Zoufali lide delaji zoufake veci.
🇫🇲🔴Stoltenberg: Ohledně členství Ukrajiny v alianci zatím neexistuje shoda, většina hlasů nestačí „Ukrajina se stane členem NATO, až budeme mít konsenzus. Většina hlasů nestačí, musíme přijímat rozhodnutí jednomyslně,“ řekl generální tajemník NATO během svého vystoupení ve washingtonském Mezinárodním vědeckém centru Woodrowa Wilsona. ➡Stoltenberg také dodal, že „v pravý čas se Ukrajina musí neprodleně stát členem NATO, ale to vyžaduje úplné ukončení konfliktu“. Generální tajemník NATO se během svého projevu dvakrát přeřekl, když hovořil o amerických stíhačkách F-16 pro ukrajinské letectvo. Nejprve nazval vzdušné síly ukrajinských ozbrojených sil „vojenskými vzdušnými silami NATO“. Poté řekl, že na F-16 budou létat „piloti NATO“. V obou případech se Stoltenberg okamžitě opravil.
Vysvětlil také, že NATO mělo od začátku konfliktu dva cíle: pomáhat Ukrajině a zabránit eskalaci konfliktu. „Jsme obranná aliance, a proto neposíláme naše vojáky na Ukrajinu,“ řekl. Stoltenberg také dodal, že „NATO úspěšně zabraňuje válkám již 75 let“. 👉🇷🇺Ohledně Putina prohlásil, že není pochyb o tom, že se Putin snaží přeformátovat své sféry vlivu. „Nicméně nevidím žádnou hrozbu ruské vojenské intervence do zemí NATO,“ řekl generální tajemník.
Kuwa hajlmrdale, nech si tady to tapatování prorusssskýma pičovinama alespoň do diskuze o (t)russsku a táhni s tím teď do prdele... Já vím, ty už v té prdeli/petrohradu přece jsi, tak se tam hluboko zavrtej a neser v civilizaci, russoZmrde...
Zase trpím shcizofrenii moc se omlouvám mám male péro a mozeček ptačí velikosti buuuu😭😭😭😭
A jéje, agitační ruskomuslimská úderka z petrohradu (Hajlmrd/olivovník, kasx atd..) už je zase v koncích a nasadila do boje svůj největší trumf, debilního cigána dobyho s falešnými nicky.. no do toho, kokoti.. 😃
📍🇺🇦🇨🇿„Nevěděl, co dělá.“ Soud potrestal zfetovaného Ukrajince za pokus o loupež. Ale jen podmínkou Na dveře jednoho z domů v Brně zaklepal loni v prosinci zfetovaný Ukrajinec Petro Senek s kapucí na hlavě a s rukou pod bundou ve snaze vzbudit zdání, že je ozbrojen. Otevřel mu čtrnáctiletý hoch, Senek se vecpal do domu a ptal se, kde jsou klíče od auta. Pak popadl hned několik klíčů visících za dveřmi a vyběhl na ulici. Ukrajince zastavil až chlapcův otec vyzbrojený pistolí. ➡Senát v čele s Alešem Novotným na základě znaleckého psychiatrického posudku dospěl k závěru, že Senek si pervitinem přivodil toxickou psychózu a nebyl schopen rozpoznat protiprávnost svého jednání a ovládat se. Proto jej potrestal za trestný čin opilství, který pamatuje právě na takové případy, trestem tří let vězení s podmíněným odkladem na pět let.
❗ „Ať žije věčně korejsko-ruské přátelství“. Pchjongjang vítá ruského prezidenta Vladimira Putina ruskými vlajkami, portréty prezidenta a uvítacími transparenty.
🆕Hackerská skupina RaHDit zveřejnila údaje o více než 1,2 tisíce ukrajinských operátorů bezpilotních letounů. Mezi zveřejněnými informacemi je i celá struktura štábu 383. samostatného pluku dálkově řízených letounů ukrajinských ozbrojených sil, který se podle zjištění ruského vyšetřovacího výboru podílel na útocích na území RF, v jejichž důsledku zahynuli lidé.
‼Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg tvrdí, že NATO neplánuje zvyšovat počet jaderných zbraní, jednat by se mělo o modernizaci potenciálu. Připomeňme, že Stoltenberg dříve řekl, že země aliance diskutují o uvedení jaderných sil do pohotovosti kvůli údajně „rostoucí hrozbě“ ze strany Ruska a Číny.