Život na studentských kolejích v Moskvě

25. února

RUSKO: Kanadský fotograf Pascal Dumont zachytil podmínky na kolejích Moskevské státní univerzity a Surikovské moskevské státní akademie umění, kde někteří Rusové mohou trávit až deset let svého života.

9.0 /10

košík

Zhlédnuto: 56 700x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 98 Kategorie: galerie

Značky: rusko , život , moskva , fotografie , student , univerzita , koleje

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Příprava na budoucnost ... po absolvování školy stejně nebudou bydlet v ničem lepším 😃
3 a 4 typičtí rusové 😃
Tam se musí píchat denně! Paráda. Prostředí nic moc, ale zvykneš si, obzvlášť, když jsou tam všude kolem mladý a ochotný kočičky.
Ano. Tak by to mělo vypadat ovšem bez těch černejch tlam. Dneska by každý chtěl být ,, doktor,manažer a kdoví jaká píča!!!!!!!! Já jsem musel přerušit podnikání . Nejsou žádní řemeslníci !!!! Poserte se :-(Spousty řemesel si tento ,,Havloidní vykurvený system'' odboural''. Dneska bude problém tyto řemesla obnovit! To se nikomu už nepovede!!!
Jakto? Hovnocucáři furt jezděj...
jezismarja negri v rusku, negri v rusku tvle!! se poserte.. co jste si mysleli, ze v rusku je sice neco na picu, ale to vase multikulti a proste zadni slunickari a vseci mysli spravne ne a idealne (jak vy) a hlavne negr ani jeden ne? si vemte jak je to zkurvene velka zeme..blbouni.. co je horsi cinani vsude.. s indama nas ovladnou stejne pres shitcloud a lacinne kopirovane technologie, ani si nevsimneme.. a dobre nam tak, resime hovna ..dobrej vzorek.. 😃
to byl jiný prásk asi
typkovi to bukkake nestaci v nedeli v kostele, jeste si to musi namalovat, prase jedno 😃
Strahov vypadal hůř.
Strahov byl zlatej 😉
No ty seš ale píča !!!!!! Nikdy takhle nikomu neřeknu a znovu opakuji. Jseš píča !!! Strahov byl světový unikát !!! Rozmrdal ho Havloidní vykurvený rok 1989 !!! Tak jak celou republiku :hajzle !!!!!!!!!!!
Pánové,v Rusku vás serou černý...a kolik je v čechách Rusáků, ukrajinců,arabáčů,rumunů...to nesere nikoho.už jsem starej,ale snad se nedočkam toho, že české obyvatelstvo nepřečíslí tahle rusko-azijská populace a populace pražáků křtěných Vltavou do černa a nevyhlásí tu Svaz sovětsko-afrických emirátů.
hnůj - éto rasíja!
jak na podolí 😃 jinak tyhle podmínky tě naučí to někam dotáhnout-;)
negrům to je jedno, ti znají akorát chatrč z hoven a sláměnou střechou. lednička, sporák,pračka, sušička pro ně naprosto zbytečná věc.
Jo. Nemají el. proud ..... 😃