Život na studentských kolejích v Moskvě

25. února

RUSKO: Kanadský fotograf Pascal Dumont zachytil podmínky na kolejích Moskevské státní univerzity a Surikovské moskevské státní akademie umění, kde někteří Rusové mohou trávit až deset let svého života.

9.0 /10

košík

Zhlédnuto: 56 697x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 98 Kategorie: galerie

Značky: rusko , život , moskva , fotografie , student , univerzita , koleje

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Intoši byli vždycky bordeláři a prasata. I pak v běžném životě, jak to má titul, pryč od toho. nejhorší jsou ti, kteří se představují nejen jménem, ale i titulem, tací zpravidla školu prolezli jen tak tak. Titul nic neznamená, jen že dotyčný prošel nějakým nalejvacím procesem, ale jestli je to kretén nebo ne, to se z titulu nepozná.
Tys na titul evidentně nedosáhl. 😃 Neříkám, že nemáš trochu pravdy, ale cejtím z tebe ublíženost.
Titul nie je patent na rozum ako sa vraví.
Ale no tak hoši, nebuďte ubožáci. A teď myslím komentáře i lajky. Když už tedy uznáme, že titul není patent na rozum, tak je taky potřeba říct, že není žádná nepřímá úměra mezi dosaženým vzděláním a udržováním pořádku. Tohle bude spíš naprosto opačně. Snad se tady neschází tolik zatrpklé lůzy s vysokou školou životu v oboru selský rozum
Tady honzatrx musí mít vyloženě trauma z natrženého kadidla od nějakého Ing intouše v práci, když ho při pohledu na ubohou úroveň ruských kolejí hned napadne, že za všechno si můžou ty kurvy vzdělaný samy.
Všetko je to individuálne, ako píšeš intelektuál môže byť odporný bordelár a opačne. Skôr myslím, že narážal na to, že je kopec takých, ktorí si po zisku titulu myslia, že zožrali múdrosť sveta a ešte sa chovajú povýšenecky, to zase podotýkam individuálne.

Zobrazit celou diskuzi