Život v Afgánistánu

22. března
8.5 /10

košík

Zhlédnuto: 22 471x Hodnocení: 8.5/10 Komentářů: 66 Kategorie: galerie

Značky: svět , život , muslimové , islám , lidé , fotografie , asie , kábul , afghánistán

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Proto žijte slušně, ať se v přištím životě nenarodíte v takový prdeli. Karma je zdarma.
Polovinu fotek hodit do černobílé, na to nějakej "historiscký" filtr, a nikdo by nerozeznal, že to nejsou fotky z 19. století, a ještě by se lidi divili, že tam furt panovaly poměry jak u konce středověku.
Dáli někdy ten jejich allach někomu do vínku něco jako v Evropě při osvícenství, komenty typu střílení muslimů vždycky zmizí....jako uřezaný hlavy nevinných.
Alexandr Velikej,Džingischán,Britové,Rusové,Usáci ty všichni dostali na píču a mi tu budem machrovat jak jsou zaostalí...už Hitler řekl že Češi jsou dobrý cyklisté: pěkně se přikrčí a šlapou 🙂
Tak to mu muselo trošku zaskočit 14. března 1939.
Praotec Čech dle tvé teorie přišel do země nikoho a tady se usadil.... Nikoliv....Tehdejší Čech Germány vypráskal až za nejvyšší kopec v okolí. Proto hory tvoří naše hranice. A zaplať Satan, že Beneš nechal všechny skopčáky, kteří se k nám za pár set let přimrdali vyhnat zase za ty jejich kopečky. A nyní to tu dobroseři zkouší germanizovat znovu... 😃
no a to bolo naposledy co ste bojovali. Az na to ze germani sa k vam neprimrdali, pozvali ste ich, aby vas naucili remeslu, obchodu a pozdvihli vas. Kovacov a drotarov k vam museli chodit slovaci robit, bo ste ani to nevedeli.
Tak slováci u nás tak nějak vždy prodávali pastičky, drátovali hrnce a zkrátka dělali takové ty podřadnější práce. Proč ne? Dnes vás tu dokonce bereme na vysoké školy a těm lepším pořád dáváme práci, ale nebij se moc v prsa. Rádi pomůžeme i ostatním Ukrajincům, Rumunům, Bulharům... takže Slováky odstrkovat nechceme.
Podradnejsiu pracu hovoris? Mozes mi povedat ake ine vznesenejsie remeslo existovalo v tych dobach? Co ineho vzneseneho ste robili vy? Project management, SAP development, alebo sex couching? Aby ste mali nejake remeslo, museli slovaci prist, a este nemci na pozvanie krala. Zlate ceske rucicky sa asi moc do prace nemali.
Aime9 ty šuline na 10 tou !!! Ty seš slováčisko jak poleno. To beru, je to OK. Ale prosím neser se mezi nás ,,čehůny'' to je na piču !!! Vy jste pastevci a my jsme průmyslový stát zaměřen převážně na prúmysl. Vy máte aj tu lanovku na Lomničák na piču. Raději jsem si Lomničák vylezl pěšky ...........
Taky to byl fašistickej stát. Válčili za Hitlera ,slováci. Stejně blbej národ. !!! I když mi češi jsme taky pěkná banda !!! Naše fabriky vyráběly vše pro ty pokurvené fašisty !!! Slovenské i Pražské povstání bylo jen střílením do zadkú němcům. Když už šli dopryč tak najednou národy ,,povstaly'' .:-D
SNP vypuklo v roku 1944, ked bol este Wehrmacht na vrchole. A ovladlo 2/3 uzemia celeho Slovenska. To nie je par ulic v Prahe dva dni pred koncom vojny. Drzali sme sa tri mesiace. V roku 1944!!!. Hitler bol za 2 tyzdne v Parizi v roku 1939 s tymi sranda tankami, armada neskusena. Frantici 2 tyzdne, Slovaci 3 mesiace. Uplne iny stav nemeckej armady.
Bolo to tak, dnes mame samozrejme priemysel. V tej dobe o ktorej pises, 1918 sa i v CR vacsina obyvatelstva zivila polnohospodarstvom. Vramci R-U, bola Rakuska cast priemyselnejsia, Uhorska polnohospodarskejsia. A tak to ma byt. Nevidim na tom nic zle. Jeden pestuje zemiaky, a druhy robi hrnce, v ktorych sa daju varit. Bez hrnca zemiak neuvaris a bez zemiaka sa nenajes. Co riesis?
Veškerej průmysl jsme vám postavili my za Husáka. Bez nás byste dodnes orali ty vaše zemiaky hákem 😃 Díky českým učitelům umíte číst, psát a nemluvíte maďarsky. A mohl bych pokračovat až do dnešní doby... do teď... Díky českému NDR, můžeš dokonce i ty nadávat na Čechy jinde než v hospodě - wow to je ale paradox že? 😃
Solivar Presov: 1752, Papierne Ruzomberok 1880, Kremnicka Mincovna 1328, Pivovar Steiger 1473, Zeleziarne Podbrezova 1840, Rybie konzervy Zilina 1892, Textilka Slovenka 1921, Tatrabanka Martin 1884, Chemosvit 1934, Rafineria Apollo 1901, Prva elektraren 1884, Jaslovske Bohunice 1958, Tep. el. Novaky 1949, Vojany 1961, Vodna elektraren Krompachy 1889, VSZ Kosice 1959, ZVS Martin 1927, Tatramat 1845, Sukenka Zilina 1891
Slovensko bolo najrozvinutejsou a najbohatsou castou Uhorska (vdaka Kremnici). V podstate sme to Uhorsko tahali. Bohuzial o Cechach sa to povedat neda, boli ste najzaostalejsou a najchudobnejsou castou Rakuska (ine neboli). K Jazyku: Anton Bernolak kodifikoval spisovnu slovencinu v roku 1787. Vychadzal z trnavskeho dialektu. Kodifikacia Cestiny: Josef Dobrovsky 1809. V CR je uradnym jazykom i slovencina, v SR nie je cestina uradny jazyk.
Alebo inak. Uved mi tri vyznamne slovenske priemyselne podniky, ktore boli vybudovane za husakovej ery. Jedine co sa stavalo bola dialnica Praha - Kosice ... resp. to bola prvnotna idea. Ale knedlici neradi financovali Slovensko, len ho vysavali, tak sa rozhodlo ze sa postavi dialnica Praha - Bratislava. 35 km u nas, zo statnych penazi a 335 u vas. A tak to bolo so vsetkym. Tatranska vysuta draha, Bratislavske metro. Vsetko sa strkalo do Praze.
ty vole, vždyť se tam maj krásně! Jezděj na koních, krásná čerstvá vejce, děti si hrajou s tančíkama 😊 .. nebejt líný, tak si i zalyžujou.
Ty vole,být tam nafocení borci bez saprů a kundy míň zamotané v záclonách,tak bych si myslel,že to je někde z Košic...
  • Aim9
  • 22.03.2019 10:51
Tazky, ale krasny zivot.
Co přesně myslíš tím "krásný"?
Opravdu "krásný" život. Je tam válka vlastně od roku 1979.
Tam je válka snad od roku 500 před Kristem 😃
priroda, cista hlava. Nemaju problemy kde nechali nabijacku, ci maju koncovku USB-C alebo Lighning port, ako budu vyzerat na selfie, co maju dost likov. Proste ziju zivot. Pestuju, chovaju pre seba. A ako bonus ta priroda, afganske hory su nadherne.
Presne tak, vojnu neriesia, ta je sucastou ich zivota odkedy zacali kut prve zahnute sable. Kmene sa tam mydlili ked sme v Europe este na stromoch zili.
Tam je válka ,,odjakživa'' . To je nejdýl co se dá napsat !!! Něco vám ale napíšu. Válka je droga !!! Tak jak kokain, heroin a i blbé konopí. Na válce je závislejch spousty lidí. Válka je droga !!!
týpek si postavil stroj času a vydal se zpátky o dvěstě let? 😃
Ne, týpek se jenom vydal na místo, kam USA přinesly demokracii na křídlech stíhaček a bombardérů... Ještě evidentnější jsou fotky před a po válce v Sýrii...
Jo dokončili co Sověti rozkurvili od sedmdesátých let.
Jo, páč Amíci neumí problémy řešit, jenom je zhoršovat... 40 let je dlouhá doba na to, dát věci do pořádku. Stačí se podívat, co dokázal Putin za tu dobu u moci. Jelcin zdevastoval a rozprodal komplet celý Rusko a teď to tam zase vypadá jako v nezávislém státě. Jasně, pořád je to Rusko, ale už ani zdaleka ne tak zkurvený...
Nepopírám, že Amíci rozkurví co mohou, ale zcela nerozumím to neustále velebení Ruska? Pro mě je Rusko také agresor mísící se do politiky jiných států. Nač ta potřeba se neustále polarizovat? Rusko ani zdaleka není svaté a není žádným ochráncem míru ve světě jako si někteří mylně myslí. Je to velmoc bezohledně si hájící své zájmy. Takže pro mě je to stejnej agresor jako USA.
Dobře, nechci řešit, co bylo před x lety, mě zajímá, co se děje teď. A současnost je taková, že USA okupují území suverénních států, zatímco Rusko ne. To je vše. Nevím, jaké akce a kroky Ruska by se daly považovat za agresi...
po usa chtelo spousta statu at se chova jako cetnik. Svete div se on se tak chova a ono je to zase spatne. Dale tvuj smesny koment ze rusko nic neokupuje ehm a co krym a gruzie nic? Really? hele vis co kdyz je putin takovej bodrej strejda, doporucim ti podat v praci vypoved jeslti nejakou mas, sbalit si 5 svestek a ject ho tam adorovat. Na takovy uzitecny idioty tam presne cekaj
On náš Black ví všechno nejlíp, on díky alternativním mediím vidí za oponu. A historie se počítá vždy až tam vlítne USA, dříve ho to nezajímá. Je to “nestranný človek” 😃
Black to snáď ani nemôžeš myslieť vážne. Aké akcie Ruska sa dajú pivažovať za agresiu, to myslíš skutočne? Bol si niekedy vôbec v Rusku? Pretože ja mám skúsenosti vcelku bohaté a to aj s tou tvárou Ruska, ktorá nie je propagandou prezentovaná. A nie nežije sa tam tak skvele ako si myslíš. Ostatne porovnaj si napríklad koľko Rusov emigruje do Európy či USA a koľko emigruje ľudí od nás? Hm to asi tiež o niečom vypovedá alebo nie?
A to ešte čakám kedy sa tu objaví naša slovenská proruská úderka, ktorá zasmradí, nič nepodloží argumentami, všetkým vynadá do dúhových buzien a zdúchne ako smrad. Najlepšie je ako týto autoritatívne systémy zbožňujúci jedinci majú plno rečí, ale žiadny z nich by tam žiť nešiel, miesto toho pokrytecky využívajú výhody liberálnej demokracie.
No, tak jste si to hezky opalcovali a teď byste mohli zase táhnout do prdele 🙂 Zareaguji jen na něco: Krym - zjistěte si mezinárodní právo a ukrajinskou ústavu - Rusko nic neokupuje. Nikdy jsem netvrdil, že se tam žije krásně. Je to tam určitě na hovno, v porovnání s námi, ale zase tam není takové peklo, jako se často tvrdí. A doba, kdy USA dělali četníka světu je nenávratně pryč. USA teď mají svých problémů dost a naštěstí už se do ničeho moc srát nebudou...
Aha takže máme ísť do prdele, hm tak typické pre človeka neakceptujúceho iný názor. Tvoj nekritický postoj k Rusku je z tvojich komentárov evidentný, takže je mi jasné čo bude nasledovať. Ja to rešpektujem a myslím, že ďalšia diskusia nemá zmysel, pretože máme očividne úplne iný pohľad na vec. Pre mňa Rusko nie je žiadny ochranca mieru, alebo spasiteľ. Je to krajina bezohľadne si presadzujúca svoje záujmy a ja len dúfam, že sa opäť nestaneme stredom toho záujmu.
Rusko je svatá země , Šuline někde od malej toplej !!!
22 lety lekar? wtf
Dejme tomu, má za sebou několik eutanázií 😃
Fakin' středověk. Postavit desetimetrovou zeď okolo hranic EU a dovnitř nikoho nepouštět, muslimy rovnou střílet do hlavy.
chudáku
Úplně by stačilo, kdyby státy od začátku trvaly na tvrdém dodržování zákonů a jejich vymáhání bez ohledu na původ, víru a náboženství a nebyly by problémy, ani čuráci, jako jsi ty, nebo ten pičus ze Zélandu.
Co chceš vymáhat za zákon když se do Evropy stěhujou fanatici který se rádi odpálí někde v metru nebo obchodáku jen aby sebou vzal co nejvíc nevěřících psů a slyšel jsi někdy pojem tichý Jihad
Tak začni třeba u ochrany hranic a problematiky no go zón v evropských městech. Pak pokračuj např. přes chabé postihování pachatelů znásilnění a třeba tutlání kriminalit z důvodu náboženské tolerance atd. Jakmile začneš měřit dvojím metrem, rozdělíš společnost. Pak se stane to, že magoři na NDR a jinde be světě začnou schvalovat útoky vyšinutých jedinců, protože v tom dementně uvidí alespoň nějakou spravedlnost. To je cesta do pekel a k občanské válce 😉
S magorama neuděláš nic. Ti prostě byli jsou a budou. Mnohem nebezpečnější je zmanipulovaná masa lidí. Ti jsou pak schopni pořádat pogromy na lidi, co v životě nic špatného neudělali, jen proto, že mají jinou barvu kůže či názory (viz diskuze na netu a ten debil tady nahoře). Stačí pak jeden vůdce co jim určí cestu a historie se krásně zopakuje. To je to co politikům nedochází.
Tady máte graf jak "strašně roste" migrace nelegálů do EU. Tak nezapomeňte volit japončíka, estébáka a toho starýho rozpadajícího se agenta ruska a číny. Jinak nás ta masová migrace zničí!!! 👦🏿
https://www.novinky.cz/domaci/478551-kolik-je-v-cr-cizincu-a-kolik-migrantu-miri-do-evropy-vnitro-zacina-s-pravidelnymi-reporty.html
"Úplně by stačilo, kdyby státy od začátku trvaly na tvrdém dodržování zákonů a jejich vymáhání bez ohledu na původ, víru a náboženství" - Ano, přesně tak, jenže to se neděje, a tak berou lidi spravedlnost do svejch rukou, strašný překvapení.
"ten debil tady nahoře" - nemám nic proti jinejm rasám, náboženstvím, sexuálním orientacím atd. Jediná výjimka je Islám, to je mor, zlo, nemoc a zhouba. Když už se to nepodaří vymýtit, mělo by se to aspoň držet na uzdě, aby se to nešířilo. Vždyť se podívej i na český muslimy. Je jich tu tak málo a všichni jejich představitelé už maj škraloupy (Kušnarenko, Alrawi, Abbas...).
"ten debil tady nahoře" - nemám nic proti jinejm rasám, náboženstvím, sexuálním orientacím atd. Jediná výjimka je Islám, to je mor, zlo, nemoc a zhouba. Když už se to nepodaří vymýtit, mělo by se to aspoň držet na uzdě, aby se to nešířilo. Vždyť se podívej i na český muslimy. Je jich tu tak málo a všichni jejich představitelé už maj škraloupy (Kušnarenko, Alrawi, Abbas...).
"ten debil tady nahoře" - nemám nic proti jinejm rasám, náboženstvím, sexuálním orientacím atd. Jediná výjimka je Islám, to je mor, zlo, nemoc a zhouba. Když už se to nepodaří vymýtit, mělo by se to aspoň držet na uzdě, aby se to nešířilo. Vždyť se podívej i na český muslimy. Je jich tu tak málo a všichni jejich představitelé už maj škraloupy (Kušnarenko, Alrawi, Abbas...).
"ten debil tady nahoře" - nemám nic proti jinejm rasám, náboženstvím, sexuálním orientacím atd. Jediná výjimka je Islám, to je mor, zlo, nemoc a zhouba. Když už se to nepodaří vymýtit, mělo by se to aspoň držet na uzdě, aby se to nešířilo. Vždyť se podívej i na český muslimy. Je jich tu tak málo a všichni jejich představitelé už maj škraloupy (Kušnarenko, Alrawi, Abbas...).
Dokonce sme měli i radikálního imáma, co byl stíhanej a zdrhnul a magora, co se zhlídnul v ISIS. Já nevim, co na tom pořád nechápete, podivejte se, jak vypadaj země, kde vládne Islám - ale oukej, ať si to tam tak maj, když to chtěj, ale já to tady fakt nechci. A "sorryjako", ale co máš dělat, když celá EU je zmagořená sluncem v duši?
Když něco provede muslim, je frustrovanej, vyšinutej, má malý dávky, málo kurev v harému a můžou za to bílý, protože sou xenofobní. Ale když maník vystřílí mešitu, zase je to všechno vina bílejch, vyšinutej určitě nebyl, byl to určitě pravičák (ačkoliv pochybuju, že kdokoliv z vás čet jeho manifest, kde mimojiné obdivoval komunistickou Čínu a Trumpa zmínil JEDNOU).
"v životě nic špatného neudělali" - jak sem psal výše, už kdyby to byl jen sám islám v tý "mírnější" podobě, tak je to celý špatně. Jenže my tu máme něco daleko horšího, celý státy vyznávaj tu nejradikálnější podobu: Wahábismus a Saláfismus, máme buňky v Evropě, po celym světě a nikdo to neřeší. Největší nepřítel neni ČÍna nebo Rusko, ale islám!!!
"Tady máte graf jak "strašně roste" migrace nelegálů do EU" - Tohle přece vůbec není argument, problém je to, že Evropa neni absolutně schopná odstranit ty, co už tu jsou, vůbec neví, co s nima, nikdo je nechce (ani jejich vlastní země), jsou negramotný, neuměj jazyk a chtěj jen dávky.
Měli byste se kluci probudit a ne jen žrát, co vám strká do hlavy ČT. Pak třeba přijdete na to, že situace na Krymu neni tak černobílá, že s Čínou vesele kšeftoval už Kchárl, ale to ještě nikomu nevadilo, že Václav Lahev měl kolem sebe desítky StBáků, že v Jugošce v 90. letech všechno zlo začali právě muslimové atd. atd. Trochu kritickýho myšlení...