Život v Číně (part 1)

14. října

Pár obrázků z nejlidnatější (1,413 mld. obyvatel) a čtvrté největší (9 596 960 km² ) země světa.

9.3 /10

košík

Zhlédnuto: 22 657x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 46 Kategorie: galerie

Značky: svět , asiatka , čína , lidé , fotografie , asiat , asie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
nádhera, ten řád, ta soudružnost, vše ma svoje místo, vypadá to tam fakt nadherně, jejich politika jejich věc, žadna země by jim neměla do něčeho kecat, je to jejich styl života, proč by všude měla být jakože "demokracie" v podaní usa či Eu? mají se tam tak dobře, a tam je svět v pořádku, žadny gender srance a pochody lgbtabcdf, žadní podlidi jako v detroidu žadny vypalený baraky nebo gengstři v uličkach, žadni muslimové...
https://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Pride
ale máš částečně pravdu, číňani budujou a my jsme postavili víceméně prd (možná brňáci si vztyčili na náměstí pyj a pak ještě AZ kvíz)
A co tak skveleskvělého "budujou", co my nemáme a potřebovali bysme? Jsou to píčoviny. A číňani, hlavně na venkově, jsou obyčejní otroci žijící v bídě.
vysokorychlostní železnice, např.
ty jsi čurák jako Soukup
ja si hlavně ty vole myslím že čínané žijíci v bídě jak říkaš někde na vesnici, nepotřebují žít v mrakodrapech, nepotřebují drahé autá, nepotřebuji ani ty vysokorychlý vlaky, samozřejmě nemají toho hodně, ale za to jsou skromní, a spokojení, člověk nepotřebuje počitače drahe mobily a jiné materialny věci k tomu aby byl štastný a spokojený...to češi ale vědět nemužou
To opravdu nepotřebují. Ale hodil by se jim nějaký kloudný sociální systém, zdravotnictví, školství, životní prostředí, svoboda tisku, internetu, médií....Jenže na to se tam sere. Takhle mají akorát trest smrti.
Nepotřebujeme. Než se vysokorychlostní vlak na tu vysokou rychlost, třeba z Prahy rozjede, tak je v Brně. A co v Brně?

Zobrazit celou diskuzi