Život v Iráku

06. ledna
7.1 /10

košík

Zhlédnuto: 23 670x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 65 Kategorie: galerie

Značky: konflikt , život , válka , muslimové , islám , irák , lidé

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Zajímavé je že takhle vypadají všechny muslimské země,tihle čuráci totiž nic jiného neumí.Vyjímka jsou Emiráty kde taky hovno uměj ale maj ropu ale i ta jednou dojde.
  • Dony
  • 08.01.2020 07:27
Zbytečná země.
5 - hezký chlapeček. 🙂
A galerka Iráckých pičulek by nebyla? Zamyslete se!
Za Sadáma to tam tak nevypadalo. Ale Západ dosiahol čo chcel a potreboval.
to je v Iraku??Ja myslel ze je to Slovensku Lunik 9 😃 😃 😃
58 - ty jo, to tam mají načipované už i osly?
Je mi líto těch nevinných dětí. Hrozný že jsou lidi furt tak blbý že válčí.
jejich problem, at se klidne vyhladi do posledniho, nezajimaji me, nemaji mit tolik deti dementi blby
Dementni narod, dementni lidi, dementni poust.......nejlepsi by bylo vzit Afriku, blizkej vychod a presunout je na Mars, 2 nejhorsi casti teto planety
Máme to v sobě. I zvířata se mydlí mezi sebou. Třeba takoví mravenci se navzájem vybíjejí v celých koloniích. Lvi žerou cizí mláďata aby mohli namrdat svoje a zabírají si území. V lidském měřítku je to ve spoustě věcí podobné ale holt to odnáší i infrastruktura. A buď v klidu, i pičovský celosvětový mír by vedl k válce, protože přemnožení a hladomor. Takhle aspoň vydržíme déle.
Jasný, já to chápu. Na druhou stranu jsme mnohem inteligentnější než zvířata a přesto se v některých směrech chováme naprosto nepochopitelně. Chápu i to že je nás na planetě už moc a celosvětoví mír by k tomu nepřispěl, jen by bylo možné se sjednotit jako jeden druh a navzájem si pomáhat. Inteligence by musela pokořit naše pudy. Proti přemnožení by bylo nejlepší omezit porodnost, hlavně v zemích kde je velká chudoba a velká porodnost.
Omezit chov zvířat na maso atd. méně zatěžovat planetu a naopak si ji udržovat v co nejlepší symbioze. Vše by šlo, chytří a uvědomělí jsme na to dost ale přesto se tak nechováme. Táhnout za jeden provaz a mít snahu změnit naši společnou budoucnost. Jinou planetu nemáme. Bláhový nápad já vím. Jsem snílek ale nejsem jediný...https://www.facebook.com/WWF/videos/2495415697400293/UzpfSTEwMDAwMDY3NDg3MzQwMjpWSzoxMDE1ODA3ODUxNzM2MjQ5MA/
Omezovat - To bychom se museli zas už teď vysrat na humanismus a to nikdo nikdy neudělá dokud nás fakt nebude už víc, než moc. Já už dávno tyhle úvahy mrdám. Podobným filosofováním jsem si taky prošel. Nevykřešeš z toho nic kloudného, aby to bylo skutečně proveditelné.
Máš recht, já na to taky seru jen sem byl nějakej ukecanej. Bohužel se nic nezmění
Zápaďáci jsou zlo, ale telefony, televize a internet se jim líbí.
No a co Kurva. Já zas chodím na 12 a více hodinový směny, denní-noční. Ať si to ti kozomrdi zkusí a pak ať pláčou
Radši bys šel bojovat proti ISIS jo?
To tak prostě je. Buď budeš makat, nebo válčit. Koukni na Evropu po dvou válkách...