Zloděje v Monteríi zastavila komunita košťaty

01. října

V momentě, kdy komunita ze čtvrti Las Viñas v Monteríi společně zasáhla, aby chytila zloděje, který okradl mladou ženu o kabelku, se všechno odehrálo před kamerou jejího mobilního telefonu.

 

I když se zloději zpočátku podařilo utéct, lidé křičeli „chyťte ho“ a připravili na něj léčku v uličce, kterou musel projet, pokud chtěl uniknout z oblasti. Když se otočil za roh, čekal na něj muž s koštětem v ruce. Právě úder tímto předmětem zloděje vyvedl z rovnováhy a způsobil, že spadl z motorky.

 

Zloděj se však nevzdal a znovu se pokusil utéct. Rychle se zvedl, nastartoval motorku, ale komunita ho obklíčila a začala ho znovu bít koštětem a hřebenem.

 

Zatímco ho lidé drželi, okradená žena opakovaně křičela „dej mi tu kabelku“, a další sousedé se k ní přidali. Zloděj měl kabelku stále na zádech a nepodnikl žádné kroky k jejímu navrácení. Zdálo se, že myslí pouze na útěk a několik sekund se zoufale snažil vymanit.

 

Navzdory tomu, že někteří členové komunity chtěli pokračovat v bití zloděje, jeden z mužů je vyzval, aby ho přestali bít a zavolali úřady, aby si ho odvedly. Přesto někteří uživatelé internetu vyjádřili svůj nesouhlas s tímto koncem incidentu a věří, že „měli s ním udělat něco více.“

8.5 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 3 957x Hodnocení: 8.5/10 Komentářů: 6 Kategorie: video

Značky: zloděj , motorkář , krádež , karma , motorka , dopadení

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Zapálená pneumatika kolem krku(věněc odplaty),by ho umravnila mnohem víc jak fízlove
Dobře mu naložili tím hřebenem 👍
Sostal zatim jen kostatovou podminku, ale videl jsem tam i macetu. Takze priste uz to nemusi byt podminecny trest.
Na konci vidět že ho to vůbec nemrzí a ještě dělá drzé pysky, souhlas že s ním „měli udělat něco víc“ to slováci když takhle dostali jánošíka ti se s ním nepárali hodili mu hrách pod nohy a pak ho nabodli za žebro 🍖
dobře mu tak Heimdalovi 👉🖕
V 0,59 nakládaj i motorce 😅