Zranění ve fotbale

03. srpna

1. srpen 2023, Argentina: 29letý Luciano Sánchez z týmu Argentinos Juniors se během zápasu zranil, když běžel za míčem, který držel levý obránce Fluminense Marcelo Vieiraz, přičemž Marcelo nešťastně šlápl Lucianovi na nohu. Vše se odehrálo během prvního semifinále Copa Libertadores na stadionu Diega Armanda Maradony.

 

Luciano utrpěl totální luxaci, tedy zranění kloubu způsobené vykloubením hlavice z kloubního pouzdra. Doba rekonvalescence se odhaduje na 8 až 12 měsíců.

 

Zápas skončil 1:1. Příští úterý se týmy utkají znovu na stadionu Maracana o postup do čtvrtfinále.

7.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 686x Hodnocení: 7.3/10 Komentářů: 7 Kategorie: sport

Značky: nehoda , zranění , zlomenina , noha , fotbal , fotbalista

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
www.tsonly.top je místo pro flirtování se zajímavými transsexuály! Spojte se s nimi na flirtování a rande. Přejděte na www.tsonly.top a zaregistrujte se zdarma, Podívejte se na profily, začněte flirtovat a randit. Stručně řečeno: snadný kontakt!
Následek šílený, ale podle mě to prostě není faul. Vedl míč, borec mu do kličky strčil nohu. Kdyby o ní zakopl, tak je to písknuté se žlutou naopak...
Sportem k trvalé invaliditě!
jak tam ukazuje na doktorov este 😂 podte sem rychlo teraz to nie je simulacia, je to naozaj vazne? doktori: naozaj? - ano, ponahlajte sa, rychlo kurva doktori: uz ideme, podte chlapci, mame pracu, nie je to simulacia 😂😂😂
jelikož se jedná o koleno pochybuju že si ještě někdy zahraje to je podle mě konečná
  • Okay
  • 03.08.2023 21:02
Ve sportu zustane, muze reprezentovat v sachach.
Výborný kolenotoč.