19letá amatérka na castingu

07. května

19letá prsatá amatérka Linda z Kutné Hory poprvé před kamerou.

8.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 18 291x Hodnocení: 8.6/10 Komentářů: 35 Kategorie: porno

Značky: pov , amatérka , casting , velká prsa , přírodní prsa , czech casting , freevideo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Na tomto webu má účet: www.flirtypoint.top
Tichá voda břehy mele
Trochu špínka, ale pěkná. Domů bych to nechtěl, ale na nějaký to občasný píchání dobrý.
Ona STUDUJE na kadernici? Eh? To se dneska uz studuje i na vratnyho, ne?
Představ si, že existuje Kadeřník kód 69-51-H/01, stejně jako automechanik, elektrotechnik, kuchař atd... Lehčí je ale prcat
Ano, na tyto obory se ale učíš a vyučíš, rozhodně je nestuduješ a nevystuduješ. Jejich žáci jsou učňové, nikoliv studenti. Studenti jsou minimálně maturitní obory.
A když jeden herec řekne, že se roli naučil a druhej nastudoval.... 😃 Studovat=studiem se naučit.. Neznám jediného vysokoškoláka kterej by řekl, včera jsem studoval na dnešní zkoušku..
Já myslim, že podle terminologie ani na středchních s maturitou nejsou studenti, ale jsou to furt žáci. Student je až na VŠ a jak je to na voškách, tak to nevim...
na tuto pani mam vela peknych spomienok
Nahonil ses, co 😃
Tělo luxusní,až na ty modřiny a jebáky na prdeli...Jinak docela mrdatelná fetka 😃 Prej KH,kunda holá,cecky venkřičel kámoš autobusák 😃
takou malou a este chlpatou cikulou sa necha osukat,no dobre jej jebe fuj
Takovýhle naivních blbek jsem různě po zábavách a diskotékách oprcal nepočítaně, většina si myslela, že spolu budeme chodit, vezmu ji s sebou do Prahy k sobě domů atd. Ale abych jen nekritizoval, kdo hledá hodnou snaživou oddanou poslušnou fenečku, tohle jsou vhodné kandidátky na manželku. Ta bude šťastná jak blecha fungovat v domácnosti, tancovat kolem děcka a čekat, až manžílek dorazí z přesčasů. Rozuměj po práci si ještě zaprcal na privátě nebo s milenkou v hodinovém hotelu.
čmuchám čmuchám bledou závist:D
Ale piču....
A ještě tu o Karkulce....
Lol :DDDDD
Karkulku jsem neprcal, té ještě nebylo 15. A stejně to není můj typ.
nj ty rači hajného nebo vlka do prdele ty starý plácalíku ouchyle
Klasická naivní vypatlaná loserská blbka z Prdelákova s představami o životě jak děcko. Prý vystudovala kadeřnici 😃 😃 😃 2-3letý učnák obor kadeřnice rozhodně není studium, to jsou až minimálně maturitní obory, navíc na kadeřnici chodí blbky, kterým to na základce moc nešlo a vylezly s trojkami čtyřkami. Stejně pak její pokus o dobytí velkého světa skončil ve fastdoodu, jako u všech podobných loserů, co nemají na víc, než být za otroka. Tyhle typky to dotáhnou ve zralém věku maximálně na pokladní v Lidlu nebo Kaufu, časem je uloví nějaká lopata či podobný jednoduchý makak, naprcá a tak vznikne další rodinka z nižší třídy, přežívající po pronájmech a vozící se v dvacetileté kraksně.
alebo jej nejaky zebrak urobi decko a odkopne ju lebo zisti ze je to tuctova píča bez mozgu 😁 tie ženy na SK a CZ stoja fakt za píču 😐 80% z nich sú fakt primitívne devky bez mozgu...
Hele, nekdo to delat musi. Nebo si snad chces vlasy strihat sam a nebo platit kadernici 100€/hodinu jako spickoveho managera? Naopak, at je co nejvic tech, co delaji tyhle obycejny prace, aspon se tahle zeme nezamrda nejakejma cmoudama.
Ale zase je hezky, ze tom ma jasno. Studovat se ji nechce, vzdelavani ji nebyvi, ale chce dum a stalou praci. Jasny. Tak to je presne ve spravnej cas na spravnym miste.