19letá na castingu

04. března

19letá blond amatérka Nikola se ukáže před kamerou.

4.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 15 883x Hodnocení: 4.0/10 Komentářů: 39 Kategorie: porno

Značky: blondýna , amatérka , casting , teen , malá prsa , teenka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tuctová blbka z Prdelákova, co dělá makaka ve skladu a je ráde, že je ráda. Neví, co chce, neví vůbec nic ani co se sebou, jen občas se nechá oprcat nějakým joudou, kterému se zrovna dostane pod ruku. Tyhle většinou končí jako utahané rozteklé maminy, když se nechají naprcat jednoduchým manuálem z dělnické třídy a prosockují zbytek života na částečné podpoře v nějakém olezlém pronájmu přinejlepším jen jako nižší třída na levných potravinách a v hadrech od pingpongů nebo ze sekáče.
Nejspis pravdivy vyprofilovani,bohuzel..Tak snad si vynda hlavu z prdele,trochu makne na fyzicce,at brzo uplne neshnije.Pak muze jeste par let rozdavat radost.
taková upřímnost o tvojí domácnosti, Ústí?
Komiku 😛 Jednak nejsem z Ústí a napovím, že nejsem ani trochu vidle. Za druhé, v mé domácnosti se trvale zásadně nevyskytuje žádná čubka, zakládám si na své svobodě, to už bys mohl vědět. Za třetí, jak jsem to tak vyprofiloval ? Jednoduše, se spousty takových jsem přišel na mejdanech, zábavách atd. do styku, občas i pohlavního, pokud byly vzhledově k světu.
Co znám takové případy, nikdy si už hlavu z prdele nevyndaly. Jsou to potencionálně ztracené případy, dobré jen na jednorázovku, říkám jim vodnice. Jak se s nimi člověk zaplete na déle nebo nerozpozná nebezpečí a nechá se zblbnout (případně si nedá bacha a naštěká jim do boudy, nedejbože se s nimi ožení), stáhnou ho s sebou do sociálního bahna.
ani nekvikla,píča...
Ta kérka😂🤣
Pedofilní nekrofilie. Kozy 0 a mrtvá ryba.
  • Hrb
  • 04.03.2024 12:41
Tu to ale bavilo 😃
na co nosí podprdu? . . . že prej fotomodelka,kurva je to šak já ji znám. . . jak pravil Bohouš
Chtělo by to pravidelnou stravu a alespoň 3x týdně silový trénink, nebo nějaký pohyb, protože na tyhle tlusto/hubený postavy se fakt nedá dívat a to ti je 19 holka..
Moc tomu nedala,taková nezkušená... 😱