19letý mladík zemřel při útoku střelců

12. října

V městské čtvrti Dieciocho de Febrero v obci Bosconia došlo k tragickému útoku, kdy ozbrojenci zaútočili na skupinu lidí, kteří se účastnili oslavy v místě známém jako El Pakistan. Dva lidé byli vážně zraněni, ale život ztratil 19letý mladík, Luis Daniel Madariaga Amariz, který v době útoku projížděl na motorce a byl zasažen jednou z vystřelených kulek.

 

Madariaga Amariz, který jel na motorce se svou příbuznou, dostal smrtelný zásah do hrudníku. Po střele okamžitě spadl z motorky a jeho doprovodná žena v panice křičela o pomoc. Místní obyvatelé rychle zasáhli a poskytli pomoc nejen Madariagovi, ale i dvěma dalším mužům ve věku 30 a 50 let, kteří byli vážně zraněni.

 

Luis Daniel byl převezen do nemocnice, ale bohužel už bez známek života. Další dva zranění muži jsou stále v kritickém stavu a jejich zdravotní stav je vážný v důsledku střelných poranění.

 

Bezpečnostní kamery v okolí zachytily útočníky, kteří se pohybovali na černé motorce a měli na sobě černé bundy. Jeden z útočníků měl helmu, druhý nosil čepici. Podle dostupných informací byl cílem útoku jeden z vážně zraněných mužů, který nedávno po delší době přijel zpět do města.

 

Vyšetřovatelé nyní pracují na objasnění tohoto případu a na identifikaci útočníků, aby byla zajištěna spravedlnost pro oběti tohoto brutálního činu.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 3 435x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 5 Kategorie: kriminalita

Značky: smrt , cctv , motorkář , zastřelení , střelba , motorka ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Vidlička a jeho popisky????
Tam je lidí, že -1 nikoho netrápí.
Bude vhodné dopísať info. Je to v štáte Kolumbia, department Kolumbie Cesar.
jeho doprovodná žena v panice křičela.................. ty jsi mongol !😨
mongol, ktorému popisky k videám generuje nejaká alfa AI!