20. léta

02. dubna

Krátké video zachycující život v Americe ve 20. letech 20. století.

9.5 /10

Celestýna

Zhlédnuto: 21 372x Hodnocení: 9.5/10 Komentářů: 49 Kategorie: historie

Značky: auto , usa , dokument , párty , hudba , pláž , luxus , móda , amerika , wall street

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
odporná zapadní DEKADENCE a dnes ještě smradlavý NEGŘI a MUSLIMI to bi se v Rusku stát nemohlo.Ještě budeme vděčni kdyš nás přijede pan PREZIDENT PUTIN zachránit od té SVOLOČE co k nám NALEZLA!! V ČR ISLÁM, TEPLOUŠE, ŽEBRÁKY A NEGŘI A CIGÁNI A VÁLKU NECHCEME!!!!!
Zapomněl jsi na braty slováky 😃
teď jim ovšem říkáme bratři Čaputiové
Mluví z tebe závist, takovou reprezentativní MILFku co má navíc příjemný projev a nemá v hlavě nasráno v porovnání s tím co máme my ... Hmmm
  • Jens
  • 02.04.2019 17:17
Ty budeš jeden z těch Šerákova trollovacích nicků viď?
no, že máš v hlavě nasráno ti věřím. A najdi si ženskou, misto honění nad fotkou čobolský prezidentky.
Bez do rite dyt rusaci maj tolik slimaku ze s nima maj sami problem 😃 P
Aha takže takhle, člověk napíše slušně no primitivní blbeček je vztahovačnej a hnedka vyjede. Jak tedy souvisí slovenská prezidentka s životem v USA ve 20 letech? Proč máš nutkavou potřebu o ní psát ? Leda že z tebe mluví závist. Já vím ty radši honíš nad našim Ovarem, nu co proti gustu ...
Ta Caputilka je tedy terno. Jeste s ni bude veselo a Caputicum polezou oci z dulku az jim predvede EU reformy na vlastni kuzi.
Ale prosím ty ústavní experte na Slovensku má prezident v první ředě funkci reprezentativní. Kdybys to věděl tak nemeleš takový nesmysly. To není jak náš Milouš kterej si myslí, že máme prezidentskej systém jak někde v Rusku a dělá si po svém.
i ty brepto, všichni tři český prezidenti si dělali co chtěli, v rámci svých (dost blbě definovaných) pravomocí, a ty na jejich místě bys to dělal taky tak. Co bude dělat Čaputová je mi u prdele.
Náno Fin má recht.
Nejvetší dekadence jsou ty tvoje dementní komentáře, které musíme u každého videa číst...

Zobrazit celou diskuzi