200 kalorií

13. ledna

Na talířích jsou zobrazeny porce jídel, potravin, surovin, výrobků a nápojů rovnající se energetické hodnotě 200 kalorií. Průměrný dospělý by měl zkonzumovat asi 2000 - 2500 kalorií denně, aby si udržel váhu.

6.8 /10

košík

Zhlédnuto: 29 344x Hodnocení: 6.8/10 Komentářů: 54 Kategorie: galerie

Značky: jídlo , ovoce , potrava , zelenina , talíř

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Snad ve všech textech o hubnutí nebo o dietách se mluví o kaloriích. Zpravidla jsou tím ale myšleny kilo kalorie. Jedna kalorie je poměrně hodně malá jednotka. Běžný denní příjem kalorií u dospělého člověka by tak byl cca 2.500.000 kalorií. Což odpovídá hodnotě 2.500 kcal (kilo kalorií).
Takže až si někde přečtete, že porce zeleninového salátu má jen 250 kalorií, tak si uvědomte, že je tím pravděpodobně myšleno 250 kcal (kilokalorií), tj., cca 10% běžného denního příjmu energie.
Už jsem si skoro myslel, že musím sníst 10000 porcí salátu, abych splnil denní příjem
V tom případě se v MC donaldu vždycky přežeru na celý den 😃
Hezke ale vic bych ocenil takove srovnani nakych normalnich jidel. A spis v mnozstvi kolik je ta doporucena denni davka, abych si to lepe presdstavil a pak se na to ale z vyyyyysoka vysral.
Ty si pekný kokot keď si nevieš zrátať 2500 kalórií. Na každom jedle to máš všetko podrobné rozpísané. Ach dilino odkundez
ooo ty ses mi ale cobolsky inteleguan. Asi jsem te pekne vytocil tim jak jsem blbej co? Sarkasmus, ironie, kontext. To je dobre jen pro hovada.
Slovo Čobol tu nieje že už ani ne uráža rovnako tak nieje vtipné. Si chudáčik čo si nevie vymyslieť novú a hlavne vlastnú prezivku. Chceš urážať no ani na to nemáš ty primitiv
Co z toho vyplívá? Chlastej Baileys ve větším.. A co pivo vole Pepici?
Vypl.Ý.vá z toho, že u tebe proběhla max pomocná základní.
a teraz si to vynasobme x 12 aby sme vedeli kolko ma fyzicky pracujuci clovek minimalne denne zjest 😉
nějakej chytrej ne
kdybych se živil celerem, tak si musím za barákem postavit velkosklad
kdybych se živil celerem, tak si musím za barákem postavit velkosklad
🤮20 kilo celeru
Pri vetsim vydeji trosku prifouknes porce. Rozhodne ne co ty zminujes. Musis si vybirat co zeres. Jestli do sebe cpes kopu trash food ktere nic neprinasi jen zabiraj misto a zatezuji organismus, tak se pak nemuzes divit ze potrebujes jist 12x tolik :)))
co to meleš ty lopato, on prostě 12x vynásobil ty 200kcal porce aby ti vyšel běžný denní příjem.
ten tvůj blábol nedává smysl, šuline
a čo baranina
To záleží na chuti a úravě a použití. Třeba na talíři má rozhodně dost je tučná, ale záleží jestli polykala. No a když s ní trávýš pěkné chvilky a utíká ti tak jdeš ještě do mínusu.Taky díky tomu poznáš Čobola odkud je.
nevidim rizek.