33letá kráska na castingu

18. července

Černovlasá 33letá amatérka Lucie z Prahy se před kamerou ukáže nahá a na konci se nechá i ošukat.

9.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 19 868x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 28 Kategorie: porno

Značky: bruneta , sexy , pov , amatérka , casting , štíhlá , cumshot

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Kecy ať si nechá od cesty, stejně je k něčemu jen protože má pěknou pičku
Nešukal tuhle holčinu předlety Public Agent v nějakým báru? Jako rychlý prachy? Její vizáž mi ji asi tak trochu připomíná. Vzali to i do zadečku. Za mě teda jako dobrý.
Takovej kokot, mluví jak debil, péro malý, ona si myslí jak není vtipná, píču má pěknou, ksicht taky, kozy nekomentutju, lepší vypnout zvuk.
god year 33 god for best sex and 3 year for kinds.
Mě teda opravdu neva tmavej tvor zezadu naopak člověk se tam líp trefí,ale buzeranti to maj asi ráadi osvícený a jako na svatbě v ......
bez zvuku dobrý
nic moc, ale pro duchodce tad asi dobrý ... doma mam lepsi a o 10 let mladší... a mrdat umí taky lépe:)
23letou matraci ? gratuluji....
Když to nemá kozy tak to vypadá jak puberťačka.. a proto jí dávám 10 bodů.
Skutečně jeden čas prodávala ve floristickém velkoobchodě, říkali jí tam Trhlá Lůca. Jenže tam brala málo a tak si občas přivydělávala na jednom privátě a právě když se to doneslo jejímu starému (nějaký jeho kámoš náhodou zavítal na onen privát a nenechal si pro sebe, koho tam potkal), pochopitelně byl z toho okamžitě rozvod.
nasrat, že má malý kozy, je to brutální buchta a ten kdo tu psal něco o černym kaďáku, ať pokračuje ve sledování shemale porna.
Velké kozy jsou sice zpočátku fajn na pohled, ale při prcání spíš překáží a pokud si takovou čubku chlap vezme, po harantech nebo pár letech lituje, že má doma Mařenu s věšáky. Ideální jsou pevné trojky, možná dvojky.
Presne staci pak ostreji prirazet treba ze zadu a ty kozy pleskaj ze to zacne vadit i ty buchte 😂
Mě se líbí , že má velkou pusu a kočku to se pak dá dělat s nima věcí. Je lehká a tam by šla suprově houpačka anebo podobný srandičky. No a nakonec má krásnou tvář a je normální a ne tolik na prachy.