Adrian Solano

24. února

Finsko: Záběry z tratě v Lahti na venezuelského reprezentanta, který předvede hodně divokou jízdu. Adriano Solano se podle BBC přiznal, že vlastně ještě s lyžemi na sněhu nikdy nestál. V minulosti trénoval pouze na kolečkových běžkách. Že bude mít na trati v Lahti problémy, bylo jasné hned na startu, kde se málem svalil poprvé. Během postupu k cíli upadl několikrát a nejednou se mu „zamotaly“ lyže.

9.3 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 21 542x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 46 Kategorie: sport

Značky: finsko , sranda , lyže , lyžování , pád , sportovec

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • kien
  • 24.02.2017 14:09
Ty krávo, ten běžkuje hůř než já, fakt mi to připomnělo nedávný výlet do Krkokonš kdy jsem držkou ryl ve sněhu zcela běžně až pravidelně. Ale je to dobrej sport, člověk toho hodně vidí z hor, užije si zábavu při sjezdech, hledá velmi často dopadovou plochu no a držkou ryje ve sněhu.
To startove cislo 😃
Sice nejsem odborník, ale třeba ten v 1:41 nevypadal, že by na tom byl výrazně líp. 🙂
jako, mohli tam mit nějaký trenink předtím než šel nastart... 😃 kde by mu někdo rozumně vysvětlil, ať se na to vyjebe a jde radši fandit a potrenovat mimo zavod... ať to za rok neni takova ostuda. 🙂
Měl domluvený trénink měsíc předem na sněhu ve Švédsku, kam ho nepustili. Mám pocit, že ve Frankfurtu mu nevěřili a poslali ho zpět do Venezuely.
dobrej čas - první za 16 minut, on ztrátu 38 minut, pěkné...
Nevím no, připadá mi to jak olympiády v minulém století, kdy na některé disciplíny chodili naprostí amatéři v daném oboru. Tohle by se na závodě v 21. století stát nemělo, akorád brzdí ostatní závodníky...
No a? Aspoň je prdel ne? Nebuď suchar.
I tak je to frajer 😉 jamajský boby taky nějak začínaly 🙂
to umím taky:D:D
Nevim proc ho tam vubec pustili
Protože to byla kvalifikace na MS a byli tam více méně samý takový tragédi
Kdyby byl ve slovenskym biatlonistickym tymu tak je kapitanem druzstva!