Amatérka Adéla na castingu

26. září

23letá blond amatérka Adéla z Prahy poprvé nahá před kamerou

6.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 563x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 14 Kategorie: porno

Značky: blondýna , casting , malá prsa , czech casting , freevideo , nahá

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
tak za 8 hodin by se odpráskla xx krát dobrej matroš
Proč se neprcalo jako??
Protože policajtka, i když žádná výkoňačka, jen kancelářská onuce pro nějakého lampasáka.
Nudné video s kurvou od pohledu. 😃
Cassanova jí neřek ani čau, když mu nedala !
Pochopitelně, i z toho rozloučení bylo evidentní z tónu hlasu té ženské, že neprcáš, ani vyhonit se před kameru nechceš, tak neotravuj blbko, tady nejsme v módním časáku, jedeme péčko.
Příjemná hezká holka, akorát až tohle objeví její zaměstnavatel, může se s policií rozloučit, tu nevezmou ani na pochůzkářku.
Věřim, že vezmou, nejsou lidi. Kamarád velí rotě u armady a řikal, že když jim někdo jde od jednotky z výcviku, tak už dostávají echo, že hrál v pornu (téměř vždy gay), ale ničemu to nevadí, jen se mu ostatní smějou.
U vojáků je to jiné, ale co se týče policie, jak hlásila, že teď dělá kancelářskou ficku nějakému lampasákovi (zřejmě je mu nejen k ruce, ale i ke kokotovi) a chce na kriminálku (tak musí podržet, aby jí to šéf nezgailoval), tak i s jen nahým focením ani smykem, protože je snadno vydíratelná a kompromitovatelná, už jen že by se to dozvěděl ten její jouda, kterému už minimálně jednou nasadila parohy. No tak na tu pochůzkářku by jí asi akceptovali, i když tam by asi nechtěla, tam jde o hovno, podobně jako u vojáků, u obyčejného pěšáka jde jen o to posmívání, tam ho nemá kdo proč za co vydírat. Každopádně frajerka to asi nemá v palici moc ujasněné, že chce být kriminalistka a k tomu fotit nahotinky.
U Šlachty v kanclu by asi nepochodila, ale jinak se per vaginam dostane, kam bude chtít, pokud neohrozí státní zájem nebo závažným způsobem nepoškodí pověst policie, což tímhle videem nezvládne, ani kdyby chtěla.
koho to trapi kde skončí tá hlúpa kurva? preživate to dopiči jak panicovia
Kde je vagína? 😡
baran pryjde co neskvor,zajtra bude pokračovanie a dostaví sa osobne sám pan baran a to pak bude pravá čobolácká jebanica 👍 , musíš vydržať všetko bude 🐏
Adélka je pěkná 😘