American Ninja Warrior

09. června

Artis Thompson se zúčastnil soutěže American Ninja Warrior, kde i přes svůj hendicap (umělá levá noha) podal skvělý výkon a tím si získal obdiv diváků..

8.9 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 18 777x Hodnocení: 8.9/10 Komentářů: 40 Kategorie: sport

Značky: usa , skákání , noha , borec , diváci , soutěž , síla , sportovec

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Shrnutí: Vopice se umí houpat Její majitel jí už usekl nohu za utíkání z práce a teď půjde nejspíš druhá. Příští rok tam poleze na kriplkáře. 0:58 je super, na zbytek nemá cenu koukat.
Jasně, hlavně že vy všichni, bílej výkvět lidstva, frajerovi nesaháte ani po prdel .. všimli jste si, že má úplně bílýho syna ? Asi mu nějaká krásná bílá holka dala přednost před čurákama, jako jste vy, má totiž vůli a pořádný péro, to jsou dvě věci, o kterejch se vám ani nezdá. Jestli je celej tenhle web jen a jen rasistickej, můžu požádat adminy o zrušení registrace ? Díky !
Ty ses to největší kido co se tu kdy rozbrecelo curaku pal do píce
moc bilej mi nepride, teda pokud nejsi barvoslepej 😄
Rytmusi?
"Von totiž narozdíl od nás něco dokázal", co? 😄 Takhle vždycky mluvěj chudý ubožáci co doma koukaj na Prostřeno o svejch stejně blbejch idolech. Vsadim se, že doma honíš u fotky Rytmuse a Steva Jobse.
Co jsi dokázal ty, demente ? Na Prostřeno koukáš sám, proto to tak dobře znáš, já vůbec nemám televizi, protože vymejvá mozek, sám jsi toho příkladem. Snažím se něco dělat a ne se zabejvat tím, jestli je někdo modrej nebo žlutej.
To je chudák 😄 Zatim jediný co děláš je že píšeš hovna na NDR, to je tvůj jedinej přínos světu. Konec debaty, nemíním už ztrácet víc času s holotou.
To mě tak potěšilo když spadl 🙂 Kdyby byl bílej, tak se mu to nestane.
tohle je i na mě moc teplý
  • Aim9
  • 10.06.2017 14:47
borec
na plantáži by do vody nespadl
na plantáži by nepřišel o nohu
Noha neni handicap, pravacka kdyby mu chybela to b byl hero
Už jsem myslel, že je to reklama na protézu. Ale naštěstí spadnul
Ty vole...Ve 2:30 to vypadalo,že si vykloubil levej kotník,ale dobře to dopadlo...
to nejhorší už má za sebou...