Anální hrátky #2

15. prosince

Testování análu za pomoci 1,5 litrové PET lahve.

6.1 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 25 818x Hodnocení: 6.1/10 Komentářů: 85 Kategorie: porno

Značky: anál , prdelka , vagína , hrátky , láhev , díra , plast

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
tu druhou PETku ji mel zarazit do kundy, to by byl teprve majstrštyk.
Ahááá veď to je ten skurvysynček fešák! 🙂 A čo to nevidím? Nieje ten čo ti tie Pet fľašky tlačí do riti ten odkundes kral??? Vy dvaja buzeranti
Trafil si 🙂
Na této interakci můžete vidět podřanost slováků, jejich vyjadřovacích schopností a celkově jejich "kultury"!
Zato ty si sa normálne nevyjadril ani raz, ukazuješ iba svoju podradnosť a svoju nekultúru. Svet a tvoj rozum sa ti rúca pred očami. Do prdele ťa pošle už kde kto, potkany sa ti jebú v kuchyni, jazdíš na MBV, kokot ti už nestojí, riť máš rozbitú, osadníčky ti už piču nechcú dávať a to ešte nespomínam tvoju rodinu... proste si už iba otrok 🙂
Zase na druhou stranu proc ne, vid fešaku 😁😝.
Ve čtyřiceti už neudrží hovno, musí nosit plínky.
Máš to vyzkoušený, jo?
Už mě napadají slova jen typu: POLIBTE MI PRDEL!
Kurva vypněte mu už někdo proud!
Taky se ve mě posledně vařili hovna ale nakonec jsem zjistil , že se s nima dá topit - dobrý ne?
škoda že se tak mladý holky tak rychle zprasí.Vypadá to cool ale ve skutečnosti o to nikdo nestojí v reálu kdo z nás by tohle chtěl mít doma???
Kurva, kdo ma cist tyhle odstavce hoven?
e mi jich líto ale mají mnohem lepší podmínky než my staří.Asi stála ale výchova za prd neměli vzor a to je chyba.Budou se muset mezi sebou víc prát aby došli k nějakému výsledku.Asi by to chtělo sport nebo zábavu a hodně utuživou kde jsou muži a ženy asi tak tam se stmelí vše v dobrém i zlém..Dřív to bylo vše jednodušší neexistovali ovlivnitelní boháči a vše bylo jednodušší a upřimnější.Nešlo zkrátka tollik o prachy.
To obmedzenie počtu znakov na takomto webe nie je kvôli argumentačnej záplave od titulovaných odborníkov, ale presne kvôli tomuto, ty pacient.
Ne neberte mě vážně já jsem mladý jen si přiznám že se mě líbí sexy kočky a že jich je ale nevím dřív kterou vzít mám v tom hokej.Blbý je že když jste s takovou , tak kupa nemá co říct a já jsem na tom podobně.Radilo mě kupa lidí sveď to na přírodu třeba navaž téme na cokoliv ale hlavně nemlč to je chyba.Ti mladí dnes jen internetují a pak když dojde na věc tak nemluví jsou ´´odizolování´´ J
Malinko bych tě opravil. JSOU IZOLOVÁNI!!
Dnes už jsem na tom hůř můžu jen vzpomínat.Lidi nepromarněte svůj čas každej den je škoda.V čemkoliv.Ikdybyste se rohodli jít ven s košem aby jste zapůsobili naonak na sousedku má to cenu.Lepší než se válet doma a nic nedělat to samé jinde.Kdkekoliv.Baby čekají na akci a ne na opak.Chce to zjišťovat a mudrovat jak na ně a je jedno co zkusíte i marný pokus se cení a některé ocení i to.Jde o to aby to byl opravdovej zájem a ne střílet od boku.
Byl to trpas jako hrom byli u toho dvě sestřičky na zaučení mladý a pak nějakej zdravotník.Ty holky se chtěli hihňat no to byly dobrý.Ani jsem se nemusel snažit.Ta baba to snad udělala schválně.Ten binec uklízel zdravotník asi byl popíčista nevím.Mě pak jedna ta sestřička poslala nádherný pěkný email a sešli jsme se na chatě na vyhlídce v náchodě a tam jsme si udělali krásnou olejovou masáž.Byla to paráda.