Animals #12

27. listopadu
9.7 /10

košík

Zhlédnuto: 13 399x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 14 Kategorie: příroda

Značky: oceán , živočich , svět , zvíře , země , šelma , příroda , pták , planeta , savec

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
#45 Takhle šťastné vovečky jsou jen mimo slovensko.
ňu ňu ňu, zlaté
  • Yura
  • 27.11.2019 18:01
A jednicka je na plose..
Ten šmudla na konci 🙂
ovečky, krásné ovečky.... víte komu to udělá radost?
hahahahaah ahahahahahahaha hah ahah ahah hahahahaah ahahahahahahaha hah ahah ahah hahahahaah ahahahahahahaha hah ahah ahah hahahahaah ahahahahahahaha hah ahah ahah ....
ovcomrdům pyčo
Takže tobě? Jsem rád, když je jasno 😊
čobolům, ty hovne
Bacha za chvíli tě obviní, že jsi já, protože si myslí, že všichni mají potřebu zakládat si tady x účtů a provokovat jak on. Jemu totiž nedojde, že nemá kamarády a nikdo ho nemá rád protože se chová jak píča. Teď na co kliknu, pomalu všude jeho komenty, zase celej den nedělá nic jiného než čučí tady.
Dalo ti hodně práce čekat až hodinu než odpovíš aby to nevypadalo, že to tady kontroluješ každou chvíli protože máš hovno na práci? Kdy už ti dojde, že jsi jen nepotřebnej píčus a tímhle si nepomůžeš. Sebe neobelžeš topičníku a můžeš se tvářit jak ti to je jedno kolik chceš.
ty jsi vlastně taky taková ovečka, čobolská hračka
Lepší jak starej zakomplexovanej úchyl co se hádá s mladýma klukama na webu. Topičníku pamatuj, sebe neobelžeš. Dřív nebo později pochopíš, že jsi trapnej blbeček.
Však to jsou takový ty životem zhrzení debilové, co musí na všechno a všechny kolem nadávat, protože je sere jejich nicotnej život, v práci to je nahovno, protože je neschopnej.. Takových lidí bylo, je a bude kupa.. Bohužel ne každý člověk má v hlavě použitelnej mozek no..