Autopilot vozu Tesla v akci

08. ledna

Záběry z vozu Tesla Model 3, na kterých je vidět reakce autopilota na kluzké vozovce.

7.1 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 28 160x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 79 Kategorie: technika

Značky: auto , náledí , doprava , dashcam , reakce , tesla , autopilot

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nic mě vždycky nepobaví víc, než komentáře zdejších odborníků. Astrofyzikové, jaderní inženýři, profesionální řidiči, mechanici od fordu, chirurgové... potřebuješ vyřešit nějaký problém? Stačí se zeptat tady. Jen se nesmíš moc ohlížet na češtinu a překlepy, géniové na takové hovadiny nemají čas.
DRŽ PÍČU KUNDO
Je hezký, že nám chceš přiblížit něco z Tvého rodinného života. Upřímně mi je ale úplně jedno, jak doma oslovuješ matku/sestru/manželku. Ale když už jsme u toho - na co slyšíš Ty? Já jen, abych Tě napříště oslovil správně.
Na co dokonalá čeština, když máš patent na rozum ... 😄
...když se sejde rejpal a dement 🙂
Tolik sebereflexe bych od Tebe ani nečekal...
Mně to spíš připadá, že hlídač jízdního pruhu zmátly koleje v břečce. Taky je mi divný ten střih v 13.s
Jo je to mrdka, normální člověk by se vůbec do smyku takto nedostal, protože by buď nejel na čistej led nebo přinejmenším zpomalil. Další kokotina pro sráče, co maj obě ruce levý a v hlavě nic, ovládat auto je nad jejich schopnosti.
Retarde ty víš velký hovno jak se normální člověk může dostat do smyku... běž radši píchat fotra do prdele na to si mistr.
Smyk srovnal hezky, ale přijde mi že ho i způsobil přehnanou reakcí na bržděni toho modrýho auta.
To se bude hodit ruským bezmozkum na silnicích...ale tam by pomohlo i kdyby misto sebe nechali ridit šimpanze.
Eon Mlusk ala Dift King
Co je to "Mlusk" a "Dift"?
jo, tohle mě přesvědčilo a jdu si to koupit 😄
Co je u běžného řidiče normálním uměním, je u autopilota tesly obdivuhodné? S tím autonomním ovládáním jsme opravdu ještě hodně na začátku.
Ty by sis mel pustit nektere video s auty tady na serveru chlapce.
Už dávno nejsem chlapec. A samozřejmě můžeš být aktivnější a nějaké záběry sem postnout, podívám se rád.
tvůj názor ale zní jak od chlapce, buď jsi idiot a nebo chlapec, z mých zkušeností a co jsem všude vyděl, tak 90% řidičů má auto jen na to, aby se dostaly z bodu A do místa B a umí maximálně zmáčknout brzdu a čekají co se stane.
Porad jsi chlapec ohledne teto oblasti. Je dobre kdyz mysl projektuje realitu pocas projevu.
Ale spíš si se chtěl jen tady pochlubit, že na sněhu umíš taky driftovat a dokonce líp než Tesla.. 🙂
A jo, Tys to vYděl. No tak to potom jo. Nejdřív se nauč svůj rodný jazyk a pak poučuj. Trefný nick.
Ještě že na NDR člověk odjakživa potká odborníky na slovo vzaté. Místo žvanění bys mohl dát nějaké ty posty.
Ty vole ty jsi my to nadal ty demente, tak aspoň že jsi našel hrubku na obranu, běž se zase radši učit, ať doma neděláš ostudu jako já na internetu
Učit by ses měl spíš Ty: "Ty vole (chybí čárka mezi větami), ty (v přímém oslovení se používá velké písmeno: Ty, Vy) jsi mY (má být měkké i) to nadal (chybí písmeno N - nandal asi mělo být?), tak spoň (chybí čárka mezi větami), že jsi našel hrubku na obranu, běž se zase radši učit, ať doma neděláš ostudu (chybí čárka mezi větami), jako já na internetu (chybí tečka na konci věty).
Shit. Give this guy an ice cream so he an calm down.
Tos na mě vyzrál! Anglicky neumím ani hovno, to Ti opravovat nebudu 😄
tebe potkat v reálu a slyšet tě mluvit takový spisovný sračky, kdy si myslíš že čím víc jsi korektní, tak tím si chytřejší.. neudržel bych se a neskutečně bych ti namlátil tu tvojí debilní hlavu
ale spíš si myslím podle těch hoven co tu sereš, že jsi jen nevyrostlej puberťák
No hlavně, že víš, jak moc debilní tu hlavu mám. A jak se to, prosím, pozná? Podle písmenek na internetu? Těší mě, že jsem tu potkal dalšího odborníka - jasnovidce. Ale musím Tě pochválit: kromě jedné chybějící čárky mezi větami, v obou Tvých výkřicích do tmy, nebyla jiná chyba.
Hele on te nachytal, jak o tom (autonomicautonomice) vis hovno a ty mu na svoji obranu zacnes kontrolovat pravopis 😄 😄 reagujes jako chlapec, ikdyz tvrdis, ze jim nejsi. Tak ja ti nevim..mozna ze by jste si mohli prohodit nick 😉
Sorry ta sracka v zavorce emlo byt "autonomice".
Jo aha, on mě nachytal. Dík, žes mi to teď napsal, já si žádného nachytání tedy nevšiml. Stojím si za svým. Pokud autonomního pilota překvapí troška sněhu na silnici, tak to s ním není nijak valný a bude se muset udělat ještě hodně práce, aby mohl plnohodnotně převzít řízení vozidla.
No dobra to je sice hezky, ale porad to nevysvetluje, proc si obhajobu svyho nazoru zacal kontrolou gramatiky ( ikdyz se mi z toho taky malem poblily oci 😄 )
Předpokládám, že sis tedy přečetl, na co jsem reagoval. Vůbec nechápu, proč bych se měl bavit na úrovni s člověkem, který mě bezdůvodně začne nazývat debilem. Pokud by reagoval normálně, odpověděl bych taky normálně.
švejkovat s kamerou taky umím 😄
rád bych to viděl z pohledu druhé osoby.